Dag 1: Mitt siste innkjøp

Strengt tatt er jo det handleturen på butikken i går.
Grunnet «Mobisleappen» er det fantastisk enkelt, selv når hodet går i frø.
Jeg legger inn det vi trenger, også popper det opp på mannen`s telefon også. Helt genialt.
Jeg handlet; brød, melk, mango, druer, jordbær, tacokrydder, riskaker, bananer, kaffe i to varianter, både filter og til maskinen, majones, potetstappe, vaniljeis med sjokoladebiter, et blad og bringebærsyltetøy.
Egentlig var det sikkert ikke det man var ute etter her, men det var nå mitt faktiske siste innkjøp. Etter middag lagde jeg milkshake til familien til dessert – og det er lenge siden jeg har sett Lillegull suge så ivrig på surerør!! Det gikk rett ned, og han var passe sur når det var tomt. Eller sint er vel ordet.

Hvis man ikke tenker på handleturen på butikken var mitt siste innkjøp faktisk Ikea greier. Vi holder på for full musikk i kjelleren og jeg får snart et etterlengtet syrom. Blir vel mer «mor´s hobbyrom med plass til alt» men jeg gleder meg.
På Ikea ble tilskuddet teppe, stearinlys, noen bokser og det jeg egentlig skulle ha; hjørnebeslag til billy bokhyller. Den turen kunne kosta meg under to hundre kroner – det gjorde den overhodet ikke..

Akkurat det med å handle greier er takk og pris ikke noe jeg er helt avhengig av. Takk og pris klarer jeg ofte å styre meg, og NOEN GANGER tenker jeg faktisk over om det er noe jeg trenger. Som regel er ting til en viss grad planlagte, og så er det som kommer eventuelt i tillegg noe som skjer der og da. Jeg stikker ikke på senteret for å se om det er noe, om du skjønner. Men er jeg først på Ikea (Kiwi) så er det sjelden handlelista holder, kan man si.
imageMen akkurat der er jeg vel ikke noen unik kjærring, kan jeg tenke meg.
Så lenge jeg ikke går i luksus-fella er jeg vel innafor…
Shit; det er et imponerende program! – Snakk om at folk tar lån for å betale lån, ikke har hørt om effektiv rente, eller rett og slett ikke vet at de har type 30 kreditter…??
JIIISSSEEEESS!!
(So far so good – jeg holder målet, spent på hva skal skrive om i morgen… 🙂 )

Enjoy your evening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s