Julestemning!!

Plutselig var det dønn hvitt her på Tundra`n! I natt har det lavet ned, og jeg synes det var så fint når vi gikk ut! Det i seg selv er jo helt sprøtt – om det har noe med «mann som elsker snø – og ikke har noe i mot å måke» skal være uvist..
I dag fikk LilleGull gå selv til bilen på morningen. Som regel går det i hundre ut i bilen, på armen til mamma. Jeg er gjerne nedlesset av pc, veske, maten min og matboksen til LilleGull og diverse samtidig, og da er det ikke rom for å sette seg ned på veien, eller nyte naturen. Overhodet.

Men i dag, fikk ungen holde seg selv i aktivitet på kjøkkengulvet, mens mor lesset fra seg et lass i bilen før vi gikk ut. Tre centimeter var faktisk nok til at han subbet godt der jeg leide han mot garasjen. Han var veldig forundret! 🙂 Vi stoppet ved en busk når vi kom til barnehagen, og det var veldig rart å kjenne på dette våte, hvite, kalde greiene som ikke var der i går!

Så når dagen var omme, og LilleGull sovnet utmattet i sengen sin, etter en lang og begivenhetsrik snø-dag, var det tid for mor å la julestemningen senke seg litt.. En liten julesekk med gaver har på mystisk vis sneket seg inn bak skattholdet, og så smått begynner den å få innhold. Og i vinduet på vaskerommet hang det plutselig noen julelys fra Ikea?? Kan ikke skjønne hvordan dette har gått seg til??? Takk og pris er det vinduet ikke ut mot veien, så naboene ser ikke at vi har selv-pyntende vinduer..
Jeg og kollega-og-sanger har i dag hatt diskusjonen på jobben, og kommet frem til følgende: Det er greit med røde gardiner 1. desember.. Samtidig med adventsstake, og diverse lilla vente-ting. Men selve nissene og mye av det røde må vente gitt.. Dog; med mine x-antall vinduer, bare i stua, blir det en del rødt så fort gardinene er oppe da.. 🙂 jaja..

Jul bare en gang i året .. – påske er det hvert år..! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s