Minst 15 års leting er ENDELIG OVER!!!

Sikkert noen av dere som har hørt om jakta mi før.
Jeg har lett og lett. Jeg har skrevet til «det fikser P1», jeg har skrevet blogg, jeg har spurt og gravd og jeg har sendt brev. (Det var jo det man gjorde før..)
Og sist men ikke minst; jeg har satt inn en annonse i byavisa..

Og hver gang har jeg enten ikke fått svar, eller fått negativt svar. Så nå sist glemte jeg det hele bort litt..

Helt til mandag kveld da telefonen ringte.

En eldre dame spurte meg om jeg hadde fått tak i det!??? Ja, puslespillet altså???

HAKA MI FORLOT SIN VANTE PLASS OG DATT RETT I GØLVET!!!

«MENER DU DET!!!????!» Nesten ropte jeg i telefonen, og selv om damen var en del eldre enn meg trengte jeg absolutt ikke rope.. 🙂
Men jo da, hun hadde puslespillet jeg ALDRI har sett en gang.. Jeg spurte om hun kunne se en dame og en liten pike på det, men dessverre kunne hun ikke det… Før hun tok det i lyset! Og da så hun en liten pike i rødt!!

JIPPIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Jeg lover deg det kom en tåre da! Og at det går ann?? For et over 30 år gammelt papp-bilde som er stykket opp i 750 biter?? Ikke fatter jeg… 🙂 Men så glad ble jeg!!!

Vennlig sa damen at jeg kunne komme å se det, og jeg trengte ikke forplikte meg til noe. Hun ville til og med gi det til meg, for jeg hadde kanskje en personlig grunn til å ville ha det?? 🙂 JOOO!!! Takk – jeg kommer gjerne…!!!

Så ringte jeg mamma og forhørte meg om hva hun husket fra 30 år tilbake, for hun har jo sett det, og kom til at det kunne da ikke være laget mange puslespill over Bragernes torg i 1979 ca??? Neppe.

Jeg svingte innom Mester Grønn, kjøpte en flott orkidè og la i vei i øsende regnevær.. Her skulle det jo passa seg fint om jeg hadde gått i tre dager i skogen i torden og lyn i dårlige sko for å komme til målet, men jeg satte meg bare i bilen og kjørte, med vindus viskere på fult..

Og der, på kjøkkenbordet til den eldre og veldig hyggelige damen sluttet min 15-20 års resultatløse leting..
Der lå puslespillet jeg bare har hørt om men aldri sett.. Gamle bildet av torget med tårnbygninger og det hele.. Og lille meg.. I røde klær, hånd i hånd med Gudmor på by-tur.. Og tror du ikke jeg har fått is også??? 🙂

Heldig eller hur???

Det tok meg to kvelder så var jeg ferdig. Det mangler bare en brikke, og det kan jeg leve med. 🙂 Etter så mange år, er det greit liksom.

Men det var jo litt festlig første kvelden jeg og Joa puslet.. «Jøss se på denne brikken! – Det er MEG!!! Har du forresten sett beina til Gudmor???»

Moro hodebry..!!
Kan du se oss?

 

8 kommentarer om “Minst 15 års leting er ENDELIG OVER!!!

  1. Å så morsomt da! Fikk nesten en tåre sjøl, med dette innlegget! Og gratulerer så mye som tante:-)

  2. Dette har jeg jo!! Ferdig-pusla og innramma. Stående til nedstøving, etter utflytting hos bestemor, uten samvittighet til å kaste.

      1. hehe…. Verden er ikke så stor, vett’u. Tror tilogmed vi har snakka om det, men trodde det ikke var samme bildet. Men ser jo nå, at det er det.

  3. Damen med ryggen til i mørk kåpe er min farmor…. Husker dette puslespillet godt fra da jeg var lita.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s