Deilige livet… ! :)

Nå har jeg vært mamma i 9 mnd.. Det er jo ikke noe!!

Tenk på morra mi som har vært mamma i 36 ÅR!!! ( Jada, alla venninner på min alder; JEG ER IKKE 37 enda.. Det er du som er det.. Jeg har bursdag i NOVEMBER vet du.. 🙂 )

Jeg lurer på om det forandrer seg noe? Sånn følelsesmessig kommer man kanskje litt mer ned på jorda, men som jordmor sa til meg; «når du velger å få barn er det noe som kommer for å bli; og det er bekymringer!»

Og det tror jeg stemmer. Moder`n er nok innerst inne litt bekymra for at jeg og søster`n har det bra, selv om det å få barnebarn har tatt over en god del. Merkelig hvor borte vi blir da.. 🙂 Vi som er store altså.. 🙂

En annen venninne som er gravid i 4 mnd med nr 2, sa; «Det jeg lurer på nå er hvordan det er mulig å elske et barn til like mye som hun som er mitt ALT allerede». 🙂 Og det er jo en veldig fin og skremmende tanke på en gang?
Jeg har ikke planlagt nr. 2, men jeg synes det er fint med søsken, så vi får se om en god stund. Kanskje jeg gifter meg først??
Livet har liksom fått en annen betydning enn før. Selv om livet mitt før var helt topp! – Misforstå meg rett, så er det bedre nå. Det har på en måte mer innhold. Det er ikke bare jobb, sove, en fest i hytt og pine. Det er faktisk kjærlighet fra topp til tå! DEILIG! Mange utfordringer, men det er deilig.

Jeg sa til Joa her en kveld vi skulle legge oss; «- Herremin – tenk på alle de kvelden jeg la meg fornøyd alene?! – Og såååå mye bedre det er nå!! » Det er jo sprøtt at det går ann.

LilleGull fyller dagene så de flyr. – Men det gjorde de jo før og!? Ukene ble bare borte, og det var mandag støtt.. Men nå er det liksom så mye som skjer. Så mye forskjellig! Prinsen utvikler seg, og beriker dagen på en helt ny måte.

Mine favoritter på "jobb" i garasjen! HMS er ivaretatt! :)
Mine favoritter på «jobb» i garasjen! HMS er ivaretatt 🙂

Jeg har en flott mann å dele livet med, et hus å pynte og venner å være sammen med. Det er det samme, men helt anderledes.. Det er litt forskjellige venner jeg er sammen med nå, men det var ikke annet enn jeg forventet når jeg først fikk kjærste, ble gravid og kjøpte hus på rekord tid. 🙂 Akkurat mellom de to første hendelsene der var det ikke mer enn 7 deilige uker.. 🙂 hehe..

De gode gamle vennene er still the same old, samtidig som man også tilegner seg nye hyggelige bekjentskaper i forbindelse med barsel- sang og baby-eventer.. Man har alltid tid! 🙂

At det har gått 9 månder siden jeg lå på Drammen sykehus og var sikker på at jeg skulle bæsje på meg.. JØSS!!!!
Og de ni neste kommer ikke til å gå saktere tenker jeg!!

Jeg er bare så forelska i den ungen!! – selv om han tester grensene til morra si fra tid til annen.. Sist han ikke ville sove, truet jeg med at det ikke ville bli noen trehytte hvis han ikke prøve å lukke øynene, men på en eller annen måte tror jeg ikke han forsto hva jeg snakket om, for han fortsatte å skrike gitt… 🙂

Så da blir det vel trehytte da..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s