Leker før og nå..!

Facebook er kanskje ikke kommet for å bli, men det er nå her foreløpig i alle fall. Kanskje min sønn ikke kommer til å skjønne bæra når mor forteller om face??
Hehe.. Tidliger i dag satt han og tygde på iPhone coveret mitt; et gummi cover som forestiller en kassett, og jeg tenkte – det der kommer du ikke til å skjønne hva er når du blir større..! Men sånn er det nå – tider forandrer seg.

Jeg har allrede kjøpt ( og pakket bort for senere overrekelse) LilleGull sin første Pc. 🙂 Baby-pc da.. Riktig nok må han vente et år eller tre, men den duger til sitt formål.. og DET fikk vel ikke akkurat jeg.. 🙂 Men da var det andre ting som gjalt; Kuleramme for eksempel! 🙂

Gamle leker er stas enda synes jeg. Det er noe som går igjen og igjen. LilleGull har fått en sånn:
Kjempepopulær liten Brio rangle som aldri går av moten.. Jeg stusset litt med en gang, men den har vært kjempe populær. Brio har også denne:
Som to-tre (tror jeg) generasjoner har sett og gått sine første skritt etter. Jeg har ikke googlet når den ble laget men ok… 🙂
Når jeg var liten var dette en av mine kuuleste leker:
Jeg synes fremdeles den er kjempekul, men jeg har ikke min lengre. Jeg vet det går ann å få tak i dem på Finn og det hadde vært SÅÅÅÅÅ kult å eie en igjen! Jeg kunne fiiint svidd av litt kroner for å ha en.. Stilig sak, jeg har brukt MANGE timer på.. Sikkert greit for foreldra mine – de fikk jo litt fri.. 🙂

Så har vi denne:
Hehe.. hvem synes ikke dette var det kuuuleste å ha i lomma?? Litt flaut når den festa seg i denne:
Men hadde man mødre som hekta refleksene på innerforet på alle lommer, var det sånn det ble, om man ikke var nøye med innrullinga på tråden. Man ble ekspert på spinning og diverse triks! Husker til og med godt de hvite posene man kjøpte nye tråder i. 🙂 MINNER!

En annen leke mange hadde var denne:
Kusina mi brukte timer på sånn, og vrei og vrei. Den lager en litt spesiell lyd den der! (Kan kanskje være et tips til «Lyden av Norge»-folka??) Det var tre måter å løse den på. Det var kusine-måten, og vri og vri.. Også var det;
Klistremerkemetoden; ta av og lim på-varianten. Det var litt dumt i det lange løp for limet ble fort dårlig og man limte alltid skjevt på. Så til slutt var det denne måten:
hehe…
Det er et par leker til jeg skulle hatt bilder av, men jeg gidder rett og slett ikke google mer.
Husker du den plast «stanga» som var hvit og blå (eller rød feks) som var delt inn i deler man kunne vri på? Alle lagde ball eller slange.. 🙂 Den har jeg også lyst til å få tak i.
Eller trappe-spiralen som «gikk i trappa»? Den finnes jo enda, men jeg husker godt den var SÅÅÅ KUL! JØSS liksom…!?

Hva er ditt beste minne på dette temaet??? 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s