Hagemessen 2012

Dagen i dag startet med babysvømming for meg og jr. Det var faktisk første gangen jeg var der uten mannen! Det gikk fint det og! Men det var takket være to stk kålhuer. Hverken jeg eller han husket at det startet 1130 i steden for 1100, så vi kan jo si at vi hadde god tid i garderoben. Og det var faktisk ikke å forakte. Heretter skal jeg alltid ha god tid i garderoben. Nå må jeg kanskje sjekke om det er siste gang neste gang?? En fugl hvisket til meg at det var snart slutt på moroa nå..

Men men.. Vi dro rett til Hagemessen på Lillestrøm etterpå. Vi har jo plutselig en enorm hage, så det er mange muligheter. Jeg er ikke så god på det med hage, men jeg tenkte at det sikkert var verdt turen da..

For det første var Villmarksmessen som var der inne samtidig sikkert dobbelt så stor..! Og DER var det litt av hvert å se på. – Av publikum. Lenge siden jeg har sett så mange «spesielle» fremtoninger på et sted. Kan hende vi var heldig å komme midt i et form for karneval men men. Konseptet er forsåvidt greit nok da – hage på en side – og villmenn på den andre siden. I midten var en liten flekk med Plantasjen. Så kan man jo treffes der om man er ferdig på likt.

Vi hadde med jr. og det gikk helt fint. Han har fått hilse på (tror jeg) verdens største isbjørn.. I tøy form.. Sjekk:
Litt forskjell på hodene der! 🙂

Det var veldig mye stein der inne. Og masse gode ideer til hvordan man kan lage en fin sitteplass – peis – legge gulv – dekke – kanter og bla bla bla. Jeg husker stein.. Og så var det en del planter da selvfølgelig. Jeg har jo tenkt at jeg skulle se etter noen stauder da. Og jeg skulle ikke ha georginer – så det har jeg kjøpt. HALLOIS….. Snakker om å være bestemt…?
Joa og Ludvig synes begge «Hosta» var et fantastisk morsomt ord – så jeg har kjøpt det og 🙂 Hver gang Joa sa «Hosta» lo både han og ungen … 🙂
Her gjentas ordet for `ente gang på en benk i en «hage» Joa synes var fin..
Så utover det..
Ikke noe å melde herfra.. Nå håper jeg snart mannen blir helt 100 igjen, og været bra, og ja.. At jeg finner ut når siste svømmetimen er..
God helg!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s