Min fantastiske morgen!

Morsdag!!
De siste nettene har jeg lagt meg lenge etter familien min, for jeg får jo ikke sove likevel.:)  Det i seg selv er jo helt sinnsykt! JEG burde jo sove så fort annledningen tilbydde seg..?! Så jeg satt og strikket på Gunn-vet-hva til klokken var ti over tolv eller noe. Sovnet selvfølgelig ikke med en gang da heller.. Men – vel vitende om at i morgen tidlig skal jeg «sove» uansett hvor lite jeg har sovet, så var det jo ikke så farlig 🙂

Så klokken sju småvåkner kroppen min litt.. Jeg kan så vidt høre at Lillemann er våken, og jeg dulter sånn lett borti mannen ved siden av meg som ligger å snorker lett.. Du vet sånn dulter tilfeldig borti fordi jeg «snudde meg litt for nærme-dulting».. 🙂 Mannen våkner faktisk ikke lenge etterpå. Han har fortalt meg at jeg IKKE får gå i kjellere`n etter han kom hjem fra butikken i går, og det har jeg nesten klart. Var en tur der i går – fordi jeg glemte det- men så ikke noe, så jeg vet ikke hva han har gjemt der..? Jeg er ikke nysgjerrig på gaver så jeg leter ikke heller. Da blir det jo ikke noen overraskelse..!

Ungen knyr i senga, og mor later som hun ikke hører. Dette er jo et fantastisk skuespill! 🙂 Akkurat som ikke enhver mor med en 4,5 mnd gammel gutt ikke ville våknet av det liksom..? Hehe.. Far kler på seg så stille han kan og jeg ligger å smiler nedi dyna. – og puster sånn sove-tungt. DETTE ER SÅÅÅ STAS! Gutten blir tatt opp av senga og jeg hører han hviner av lykke!! YEAH – noen er våkne!! De lister seg stille ut og jeg hører pappa`n viske til sønnen sin – «Hei gutten min, nå må vi være stille for det er morsdag og vi skal vekke mamma!» SMEEEEELT HJERTE!!!!

Jeg blir liggende dørgende stille mens jeg hører de går på badet. Jeg hører vannet, og jeg «hører» at lillegull får ny bleie. Så går de ned i kjelleren. Så smått lurer jeg på hvordan han skal balansere unge, kjeller, ting i kjeller og alt han driver med – men jeg tenker at det er jo ikke min bekymring nå. Jeg prøver å late som jeg sover videre. Jeg har nå på meg en tynn genser (som har vært på pga amming om natta og vindu åpent) og jeg ligger langt under dyna. VINTERDYNA! Jeg kjenner svetten begynner å pipple under der. Jeg har liksom pakka meg så godt inn jeg kan, så han ikke skal se at jeg er våken. Nå kunne jeg gitt høyre armen for å enten stå opp å åpne vinduet mer, eller kle av meg, men da sprekker idyllen med at jeg «sover» så jeg koker videre.. Og smiler litt. Det er jo det minste  problemet!

Så kommer de inn på rommet. Far slår på TAKLYSET – og jeg blir sporenstreks blind, og han sier høyt og tydelig «GRATULERER MED DIN FØRSTE MORSDAG!!» – Jeg er bråvåken og ser ikke noe på 5 sekunder, men smiler!! Bråvåken er jo en overdrivelse, men siden man ble blendet, ser man i alle fall ny-våken ut! Far har baby på magen i bæresæle og brett forann seg i hendene! Han fikset balansen han! 🙂 Fine pappa`n!

På brettet er det to pakker, en DIGER bukket med roser og en liten kake! 🙂 Og et kort! Jeg har veldig ønket meg et kort…! Det skal jeg spare på hadde jeg tenkt. Ungen henger på magen til pappa og smiler fra øre til øre, og er nok kjempe sulten. Det er 6 timer siden han spiste, men han er kjempe fornøyd!
Mamma`n kan pakke opp gaver og spise kake med t-skje rett fra fatet, og jeg koser meg så masse! Det er akkurat som en morsdag skal være. En liten bok «Til mamma`n min» og en kopp med «Best mum» på. Og på kortet står det (har pappa skrevet); «Du er den beste mamma`n i verden! Klem fra Din Ludvig»

.. Da gråter mamma…! På sin aller første morsdag..

Morgenkaffe`n blir ikke bedre enn dette!

I tillegg fikk jeg sove en time ekstra – så lenge jeg ville – og det er bare 0,8 kuldegrader ute.. Herremin – PERFEKT MORGEN!!

GOD MORSDAG TIL ALLE MØDRE!!

Reklamer

En kommentar om “Min fantastiske morgen!

  1. Nå fikk tilogmed jeg en tåre i øyekroken.. Av kortet fra Ludvig! Er glad i kort jeg og 🙂
    Ha en fin morsdag Vero!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s