Ammetulletåke…

På onsdag sendte jeg sms til søster`n om at jeg hadde glemt å si fra om jeg kom til henne på partyet på torsdag. Beklaget meg og greier, men om hun hadde regnet med meg skulle jeg prøve å pakke med meg ungen og dra.. – «siden jeg er alene med han i kveld» skrev jeg.. – Fint det svarer syrran, men det er i morgen da.. Enda godt hun sa det.

Tidligere på dagen dro jeg til massasje.. En uke for tidlig.. Bestilte da også ny time som heller ikke passer.. Den har jeg glemt å bytte gitt…!?

I dag skulle jeg til Gerd. T. Martinsen på Solbergmoen.. På vei forbi Buskerud Storsenter går alt fint, og videre, – på god vei til Hokksund, begynner til og med jeg å skjønne at jeg har kjørt skikkelig feil retning…

Så måtte jeg dra til legen uten lommebok, for den fant jeg ikke.. Den var bare ikke i stelleveska  hvor jeg VISTE og HUSKET at jeg hadde lagt den.. Så jeg lånte kortet til mannen. Selv om han fortalte meg koden (som jeg strengt tatt burde huske snart) måtte jeg alikevel ringe når jeg hadde tastet min egen kode TO ganger – overbevist om at han har samme kode som meg da eller??? Følte meg også passe dum når jeg fant lommeboka i skuffen der jeg faktisk hadde lagt den.. Kom på det når jeg så den der.. I tillegg hadde jeg vært nedi der å leita før jeg dro..?? Vendetta???

I stad trodde jeg også sikringen hadde gått, når jeg etter gjentatte forsøk ikke fikk vaskemaksinen til å lystre. Den ville bare ikke starte.. Jeg tenkte at det er jo enda godt jeg vet hvor sikringsskapet er i dette «nye» huset.. Så lukket jeg døra på vaskemaskinen og da startet den jo.. ENDA godt det er sånn innrettet!! Herremin..
40 minutter senere prøvde jeg å åpne døra… Men maskinen var jo ikke ferdig…???

Jeg oppdager stadig at jeg ikke knepper på amme-bh`n ordentlig. Men jeg husker å ta genser`n over – ENDA..

Jeg har kastet den tomme kapselen fra kaffemaskinen rett oppi den nylagde kaffen, så det spruta over hele kjøkkenet..

Og jeg har kastet det møkkete tøyet til ungen min i søppla i steden for i vaskemaskinen..

Jeg sa «HEI HEI!» til svigerinna mi når vi skulle dra fra skoleavsluttningen vi ble med på.. Følte meg også passe smart når hun påpekte det..»Sa du «Hei» til meg nå????» 🙂 Jadda! Vi snakkes senere da! 🙂

… og når det er sånn..: Hvorfor kan jeg ikke huske at jeg må skrive ned alt?? To ganger har jeg måtte ringe til gyn fordi jeg vet jeg har en time, men aner ikke når?

Jeg begynner å lure på hvordan denne dåpen skal gå??

… også har jeg fått dilla på … kronespillet.. Herremin…

Hjernen min må gjerne komme tilbake til tidligere funksjoner igjen…

Reklamer

2 kommentarer om “Ammetulletåke…

 1. Absolutt gjenkjennelig, her blir alt fra avtaler til bleier (!) glemt. Trodde det skulle bedre seg, men nei, er værre nå enn rett etter fødsel gitt. Mulig det har noe med at nå skal øynene helst følge med på opp og frem frøken itillegg til pakking og andre gjøremål.

  Ha en heidundrandes fin helg!

  Ida

  (ps. koden til kortet til mannen husker jeg aldri, han husker derimot min kode svært så godt 😉 )

  1. HEHE!!! Veldig godt å høre at man er i «godt selskap!»
   Ha en suveren helg du og!
   Slenger brått innom bloggen din! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s