Opprøddning… (deilig ord!)

Hele mitt liv har jeg likt å rydde.. I perioder.. Noen ganger korte perioder, kanskje ned mot en ti minutters tid, men dog.. Jeg synes det blir veldig fint når man har fått rydda litt..

Og nå til jul fikk jeg slik ein flott kjøkkenkniv (blant annet) av 2.etg. KJEKT! Hun vet å kjøpe ting som tåler litt, og nå har jeg nok den kniven til evig tid. Så når jeg nå i stad fikk ett aldri så liten rydde-periode over meg (en av de korte), tenkte jeg å rydde i den skuffen som inneholder blant annet kniver.
Ikke mindre enn 19 kniver lå det oppi der.. HALLOOOOOOOOOOOOOO???
Ingen skjærer NOEN GANG så mye på en gang.. Men jeg fant ut hvorfor! Er ikke det deilig?? Det er knivblokkene som er synderen!! Både jeg og mannen har en gang i verden hatt hver vår knivblokk, og det vil si at det er 10 kniver som stammer bare derfra! Eller noe der omkring da..
Min variant var Ikea knivblokk- og brødkniven har jeg brukt mye, men resten…? O`sorg og bedrag.. Det er jo bare noe stål som er tredd ned på litt plast? Ikke er det plass til fingra heller om du skal skjære igjennom noe, og kommer nærme benken med hånda da gjerne rundt skaftet.. USJ..
Tre av dem er type «arvekniver» som mannen mener er fine å slipe opp. Slipestålet ligger klart i samme skuffen, så han får gleden av å beholde blant annet dem, så har han noe å slipe på. Akkurat de er det sikkert noe nostalgi i og beholde også.

Jeg for min del har faktisk fått en nydelig flott kjøkkenkniv jeg slipper å slipe på evig lenge..! Så får vi se hvem av dem som blir brukt neste gang vi skal skjære i no`kjøtt.. 🙂

Jeg er glad, knivblokkens tid er forbi..
For her gikk blokka i peisen og ikke mindre enn 9 kniver må si farvell til oppholdet i skuffen min.

Hallois, for galskap.. Det er jo fremdeles 11 igjen.. !!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s