Hvilken dag er det i dag??

Jeg har på to uker hjemme altså blitt forholdsvis døgnvill. Jeg merker at det er søndag, for Kiwi butikken borti gata her, blir merkbart mindre. 🙂 Utover det. Nei, – det er liksom ikke så mye forskjell. Bortsett fra at mannen jobben enten seint eller tidlig da? Det er liksom det..! Når mannen våkna sa jeg; – ja da er det onsdag da! 🙂 – det er tirsdag… Kom det tørt og trøtt fra andre kanten.

I dag våknet jeg kl 05. Og det er jo ikke gærnt. Særlig ikke når jeg våkner. Som i – ikke slumrer – men VÅKNER. Så nå, når klokken akkurat er blitt 8 har jeg; vasket en maskin med tøy, skifta på senga, rydda litt i kjelleren, funnet frem noen hyller, ryddet i skapet, skrubba kummene på vaskerommet, stablet esker, hentet bokser, funnet frem noen tepper, skrevet liste over ting man bør skaffe seg og lagt kongler til tørk. Jeg har spist cornflakes til frokost, og lest avisen. Nå har vi satt på God Morgen Norge – og jeg tenkte kanskje jeg skulle.. tja.. Vet ikke? Trekke om spisestua kanskje?

Jeg håper inderlig jeg har fått den der siste energien før jobben starter, men jeg tviler nå litt. Det ser ut som det tar tid dette her, og nå sier jeg til meg selv – slutt å vent! Det duger jo ikke like vel. Det er jo som å se maling tørke eller vann koke. Det skjer bare ikke!

Lurer på om dette kan utvikle seg til en kronisk tilstand?

Bryllupet i helgen gikk som en drøm, og søster`n var så vakker så! Masse gjester og alt som hører med.. 🙂 Men det fikk man til å tenke litt.. Er vel ikke helt sikker på om jeg orker det gifte greiene sjøl altså! Makan til masse å fikse og ordne?? OH MY GOD! Jeg skjønner så godt de som stikker av og gifter seg i utlandet. Forsåvidt; hva er gærnt med tja.. Fredrikstad? Man trenger jo ikke dra lengre? Man sier jo alltid at «det kan du drite i! – festen skal vi ikke gå glipp av!» – Nei, altså jeg ser jo den, at folk gjerne vil i bryllup- for det er hyggelig som tjusan det, men nå når jeg har sett litt på nært holdt hvor mye styr?? Nååååå ja… Det får vi nå se på tenker jeg da. Selv om man har forlova seg, er den gamle tradisjonen «innen ett år» opphevet så det virkelig plystrer! SÅNN! 🙂

Lurer på å ta en kaffe i dag jeg…??? Trenger sikkert en tur ut… Skal jaggu slenge på et før og etter bilde igjen! Her er kjøkkenet!

Før

 

Etter!

Mannen min er flink!

Ha en strålende dag!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s