Dette handler ikke om skrivestiler…

Har i det store og det hele ikke gjort veldig mye i dag…

Dvs; jeg har funnet kjole til bryllupet til helgen da! Det er ikke gærnt når det er under (hjelp!!!) to uker igjen til termin!! OG str. Large da eller?? Var jo helt sikker på at jeg måtte opp i 3xl eller noe!! Strikk i ryggen er tingen! 🙂 Så da er det bare sko igjen. Det er kanskje litt verre, men skal vel alltids gå. Må jeg ha kjole på meg allerede i kirken, eller åssen er det? Jeg må vel det kanskje ja?
Tror at mellom vielse og fest må jeg hjem (eller til et passende sted) å strekke kroppen (les: sove) i mellomtiden. Nå om dagen gjør jeg lite for å sovne. Dvs ikke på natta da. Da er våken. I dag kom forøvrig ikke avisa før kl 0534. Det er jo en halvtime senere enn på fredag? Jeg er jo våken så..

Skulle gjene ha lest litt, men orker liksom ikke holde boka? Tv2 Sumo er jo faktisk kommet i hus da.. I alle fall i tre mnd. Det er kanskje en idè? Pc og høretelefoner så ikke vekker mannen som har søvnrytme som vanlige folk fremdeles.. 🙂
Må testes ut i natt. Dag eller natt.. Døgnet er nesten likt blitt! Om det er mandag eller lørdag.. Same same.. Dagene går i ring:)
Etter da hadde stemt og kjøpt kjole, bar det rett hjem og sov.. Da var kl 12 eller noe. Nå er kl 2021 og det har ikke skjedd noe særlig her… ÅÅååååå! Jeg har vært ute og hentet posten da! – det var jo avbrekket sitt!!! Hjelpes; denne kroppen er vist ikke bygd for å ikke orke!

Det neste nå: fikse sko i morgen, hente noe på jobb og mer sofa. Onsdag; tur til søs; Torsdag; hjelpe til med pynt. Fredag; sjekk hos JJ, og lørdag fest.. Så får den ungen komme natt til søndag eller noe. Plan A banket og spikret.. UPS! – holdt på å glemme; Tangerudbakken på onsdag!! Skal se..

Hadde en lang plan om å skrive litt om forskjellige skrivestiler.. Men det skjedde ikke. Den ideen hadde jeg kl 5 i dag, så jada.. Får nok begynne med å ta med pc på soverommet.. 🙂

Jepp.. Droddling ferdig!

Hadet!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s