Jeg har valgt papirutgaven!

Selv om alle statistikker tilsier at nå går det i nettaviser og mobil-lesning av aviser, har jeg valgt papirutgaven! HER kan du lese artikkelen om nett/papirstatistikken..

Og i dag har jeg fått både avis og regning. Det er vel kanskje ikke helt økonomisk å kjøpe en avis man forsåvidt kan lese på nett, når man allikevel

Høstmorgen på ny adresse!

har nett, men det er hyggelig! Dessuten, det er ikke alt du får med deg av annonser og ting på nett, om du da ikke laster ned (og betaler for?) papirutgaven på nett. Tidligere kunne jeg jo bare drømme om å stå opp for å lese avisa, nett eller papir, FØR jobb. Jeg er trøtt som et uvær og ville jo aldri klare å stå opp for å bruke verdifull dyne-tid på det. Men nå; genialt. I dag HØRTE jeg faktisk avisa landa i kassa og jeg tenkte – FINT! Jeg hørte ikke at regninga lande der også, men det burde jeg nok. 🙂

Mannen ble forsiktig sendt på jobb, «Forsiktig» er litt viktig, for som han selv sa i tåka i dag tidlig; Jeg skulle hett snublefot på morra`n jeg! -mens han så vidt unngikk reservedyna jeg hadde sparka på gulvet i løpet av natta… Så lå jeg der da og holdt på å sulte i hjel. Jeg vet ikke om det er medisinene som gjør det, men de tre siste døgna har jeg vært så sulten hver 3 time at det går helt rundt! Kom på en nutrilett-bar i en bag og kjørte den nedpå før jeg entret 1.etasje. Herremin; tenk nå har jeg TO etasjer SJØL! 🙂 HÆHÆHÆHÆ!!!

På med for store (ikke mine) sko, skjerf i halsen og ut i høstmorningen for å hente avisa. Deilig!! Det er jo helt surrealistisk at jeg skal synes det er flott å stå opp kl SEKS for å spise og lese avis, men nå er det sånn! Det funker! God Morgen Norge og trykksverte! Flott!

Avisen er «fortært» og nå skal jeg snart spise (fritt etter Ringenes Herre:) Seccond breakfast, – og legge meg på sofa`n. Streng beskjed fra div. leger om å være super usosial og lese gode bøker. Jeg vil jo helst sprette rundt, men får la det være i dag også da. Har i natt SOVET, og ikke hostet, og det er jo gode tegn. Mykoplastma- greiene jeg har dratt på meg, kan vist sitte i en stund, så jeg får bare være tolmodig.

Uansett… Jeg har internett hjemme, og papiravis som kommer i postkassa. Passer meg helt fint! – Så får vi se om ett år, om det er like stas da.

(… og nå irriterer jeg meg over at hotmailen ikke er oppe så jeg får lagt ut det «flotte» bildet jeg tok av avisa mi og God Morgen Norge på tv.. Svarte.. 🙂 hmmm.. fikse på annet vis da.. )

Ønsker dere alle en god morgen! – og takk for kommentarer om at det er flott jeg har skrevet litt igjen! 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s