=Drammen og Muffins … – SÅNN!!!

Jeg har et par ting jeg lurer på i dag…:

Same-same.. Potato - potato...

 

  • «Cupcakes» .. Fantastisk fenomen som har dukket opp nå, og «alle» – minus meg – baker og froster og farger.. OKEI…Når jeg var liten, het det muffins?? Hva pokker er forskjellen? De lages da i samme forma? Mulig det er litt mer sukker og mer staffasje på dem de flotte folka i utlandet over there kaller Cupcakes, men hallois? Vi er lette å påvirke altså… Muffins – Cup cakes?? Nei, SLUTT`A..!!! Det ER muffins!!

………….. Å, er muffins for no`a??? ( Hvem sa det igjen???)

 

 

  • =Drammen.. Endelig har det kommet!! FANTASTISK!!!Jeg kjøper det alltid (som tidligere blogget) når jeg treffer en selger, da gjerne
    =Drammen (ferdig)

    i Oslo. Dette eksemplaret fikk jeg av 2.etg, som mente det var et godt blogg tema.. -og det er det! 🙂 Men HVORFOR måtte det hete =Drammen OG BUSKERUD???? Herremin!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det heter vel ikke =Oslo OG Akershus?? Det er akkurat som om POTTIT-Drammen mååååå gjøre noe anderledes?? Tåplig som bare det spør du meg. Særlig når det omtales som =Drammen OG Buskerud OVERALT..  SLUTT`A!!!? Ikke surr med tittelen på noe som funka fra før..

Og da er det strålende sol, og snart klart for kaffedate i byen igjen.. ! 🙂 Siste fridag i en langhelg som satt sine spor..

RIP, du unike menneske!

Reklamer

2 kommentarer om “=Drammen og Muffins … – SÅNN!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s