THE WALL – Telenor Arena! OMG!!!

Det er skikkelig lenge siden billettene ble anskaffet! Etter mye om og men og febrilsk nedlasting på nett, fikk jeg kloa i to billetter langt bak i Telenor Arena for å se Roger Waters, THE WALL, live! YESS!! JIPPI! SAFT SUSE!!!! 🙂 🙂 🙂

Det er broder`n sin feil at jeg er så hekta. For en million år siden sa han; «Syrran, hør her`a; detta er skikkelig musikk!!» Og jeg lot meg imponere! En gang lånte jeg cd plata hans og den fikk han aldri igjen. Dels fordi jeg hørte den ferdig; altså i stykker, som i den var så full av riper og hakk at den kunne vikariert som neglfil, og jeg måtte kjøpe ny til både han og meg. Det var verdt hver en krone!

Med en bror som akkurat hadde rundet 45 dagen før og aldri har vært på konsert i den skalaen før (Åge Aleksandersen i teateret er liksom noe annet) var dette den perfekte bursdagsgave. Så vi satt oss i bilen mulig litt for seint og kjørte innover.
Selvfølgelig møtte vi køen lenge før Sandvika (søndags-rushet), og vi endte med noen snarveier for å komme ut på Høvik. Det er bedre om det fløtter seg noe, enn å stå i kø var vi enige om. 30 minutter før showstart satt jeg bilen i OFF, og gikk de 200 meterne til døra. Det var ca 7 minutter kø før vi var innenfor, 18 minutter i øl kø og 4 minutter i dokø. Så finne plasser etter litt hist og pist leiting, sette seg – BANG- der gikk lyset og showet var i gang. HERREMIIIIN!

Jeg hadde nok greit med forventninger, siden rapportene fra lørdagen hadde nådd meg, og da er det nesten så man gruer seg i tilfelle de ikke skal bli innfridd. Broder spanderte vann og gull på søstra si og er så langt veldig fornøyd med at logistikken går sååå knirkefritt. Helt herlig!
Alle har sitteplasser, også de foran scenen. Publikummet er voksent og muren er så vidt påbegynt. Og det kiiiler i magen når Waters kommer på scenen og drar i gang. Det ene tar det andre og første runde går som en drøm! Another brick in the wall er like magisk som alle de andre fra cd 1, store lærer`n er på plass og alt er for meg suverent! Det var flere som spurte meg etterpå om det var mange gamle slagere av de andre sangene også der, men det var THE WALL folkens, hele storyen fra start til end, ikke mer, ikke mindre. Ser du en the wall dvd, feks Berlin konserten, er det den – uten gjesteartister og uten Dave Gillmore, men resten er der! 🙂

Det er til og med pause 🙂 Roger`n er 68 år nå, men holder koken! Stemmen holder mer enn nok og showet er fabolous!! Og andre akt starter bra. Helt til vi skal starte på » I got a little black book with my poems in…» (Husker ikke hva sangen heter – og er en tekst freak, så tar det sånn) – da går det skeis. Vi hører Roger`n snakke til andre og så, «take it back – rewind, do it from the start!» JØSS – tenker jeg.. Her må det være noe teknikk feil!?? Sekundene tikker og det blir stille. – Det er ingen stille partier på The Wall. Ikke så lenge!! 🙂 Så kommer Roger`n frem og forteller at veggen som skal ned for å avsløre «hotellrommet» han skal sitte i, går ikke ned. Det er akkurat som en vindelbro-dør på en måte. Men han får 18000 fans til å klappe og vi venter igjen, når Roger`n går tilbake bak scenen. Etter noen minutter til kommer han frem igjen, og drar en vits om Gorbatsjov og noe greier, mens vi klapper og flirer der vi tror vi skal det. Så etter en stund går Roger`n bak igjen.. Så kommer han jaggu tilbake med en stol – «Vi tar det her vi folkens! – de beste hodenen innen for musikk måtte se seg slått av kabel-krøllen..Like greit – tenker jeg og nyter resten. Vi fikk et avbrekk på «10 minutter – kvatte», – men det er greit. Det er lov å feile, og alt kan ikke alltid fikses selv om det er type; HAST. Vi gikk glipp av lite, og var enige om at vi fikk oppleve noe resten av verden ikke fikk – og Roger`n kommer sikkert også til å huske konserten i Oslo hvor han møtte veggen.

HER kan du lese om det i vg, og HER er vg`s annmeldelse av konserten fra lørdag. I Dagbladet fikk konserten 4 av en anmelder som innrømmer å ikke være noen The Wall fan, og synes noen av sangene i del to var litt kjedelige. Når sangene er over 30 år gamle, er vel ikke sangene i seg selv noen overraskelse tenker jeg.. ??? 🙂 Men du kan lese den HER.

Terningkast;    SJU.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s