De søøøøøte små!!

 

Jeg har noen venner som har så søøøte små!! – og jeg synes det er på tide å skrive litt om dem… 🙂

Og det er så rart hvor forskjellige de er! – noen prater masse, noen er litt skye, eller veldig kooosete. Det som er felles for dem alle er at de er innmari hårete 🙂

Maja i 3.etasje er nok den jeg har hatt mest med å gjøre, fordi jeg ser henne mest. Hun er med ned når vi ser foppal,

Sjefen! 🙂

svaksynte eller film på tv. I det siste har hun startet konserten sånn etter en time, halvannen så vil hun opp igjen. Hun har vært helt rå på å ligge på fanget mitt etter vi ble venner. Det er faktisk sånn at Maja må man bli venner med. Den eneste gangen jeg har sett at Maja har lagt seg rett ned på et fang, nesten uten å ha hilst på noen først er når hun bare hoppet opp på fanget til Djulia og blei der! Du snakker om! Nå har Djulia ett eget handlag med dyr, men det satt det sikkert 7 stykker og måpte! Maja hopper nemlig ikke bare opp på vilt fremmende. Ikke for å kose i første omgang i alle fall. Noen blir venner med Maja, andre ikke. Jeg er over reservasjonen og er helt imponert over personligheten til den dama! Jeg har aldri før sette en orientaler leke Stiv-Heks før 3.etasje viste meg det. Seriøst: HUN LEKER STIV HEKS!!! Maja har jeg skrevet om før, men hun fortjente litt plass igjen!..

Seee så peeeeeeen! 🙂

Mini i Oslo er en liten søøøøt, nyyydelig frøken. Hvis jeg ikke husker feil er hun en Yorkshire Terrier.. (garantert feil skrevet i alle fall!) Jeg har sett bilde av når Mini ble Christine sin; og du snakker om glede!! Har ikke sett på makan ved noen «barne-tilkomst!»Nå kan det hende mamma`n må le; men jeg tenker på Wenche Foss hvis jeg skal beskrive Mini! Hun er såååå diva der hun sitter i kurven sin på restaurant og observerer. Mini er ikke lydhør i fint selskap, og kan helt klart te seg. Hun sier pent i fra om toalett-besøk, og er rak i ryggen. 🙂 Samtidig er hun verdens søteste når hun sitter på armen til mor og får litt kos og oversikt. Nå satt kanskje ikke Wenche Foss på armen til mor sånn i tide og utide på restaurant i Drammen, men jeg ser for meg at de begge kan være (ha vært) like snille, omgjengelige, bestemte og ordentlige. Pene og lett å holde rene liksom. Champagne og bobler, med en hint av roser.. 🙂

Så har vi de to som endelig får ute-tid i gården sin. 🙂 Det tok tid før jeg så forskjell på dem, men det er som med feks søsken som ligner på hverandre; man må kjenne de litt før man slutter å blande. Nå er ikke disse søsken, men av nesten samme rase. Den ene er Dronning Caroline, 6.5 år, og den andre (har det festligste navnet blant alle dyr jeg kjenner pr. nå) heter Schønemann på 4 år. De er Bengalere. Dvs. En er Spotted Bental (Dronninga) og den andre er Marble Bengal.  Det er helt fantastisk det navnet til 4 åringen?! Og selvfølgelig tenker jeg på moder`n i Fleksnes.. 🙂  Disse holder hus hos Djulia. Jeg husker godt første gangen jeg så Dronninga øverst på skapet! Hun har altså de peneste øynene du kan tenke deg! Djulia sier sjøl om ungene sine: » at Schønemann er rolig, smiskete og feminin, Caroline er stikk motsatt. (lurer faktisk på om hun ikke har mistenkt Schønemann for å være homse??) De elsker å være ute i gården sin, oppe i høyden, å plaske i vann (?), eller gå tur i bånd». Hvor søtt er ikke det da?? To katter i bånd! Alt for få som gjør det 🙂 Men at de liker vann?? Strider ikke det mot alle katte-normer da?? Innimellom får de katteras, men det ender sjelden i kattastrofer (HAHAHAHAAA). Pene, pene, pene!

Sånn! Nå har vi fylt nok et innlegg, og vinker farvel til påsken for denne gang..! 🙂

2 kommentarer om “De søøøøøte små!!

  1. Vi kommer ned om et par timer…så får vi se om hun holder en hel fotball kamp uten intens mjauing (eller breking kan vi vel heller kalle det)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s