Klapp sammen!!

Dette kunne selvfølgelig vært et innlegg om hvor intenst jeg mener Maria Ameli bør KLAPPE SAMMEN Brødsaksa, men jeg orker ikke engasjere meg i den ungen. Herremin – så dumt hun gjør det for seg selv.. Hun har sikkert handla kvoter og kjøpt med billige gaver fra flere land hjem, så hold kjeft! – og be for pokker ikke om en unnskyldning fra NOEN i hele Norge.. Sånn! – der var siste kalori brukt på .. ja.. Ungen.

Men over til det Klapp sammen virkelig er! 🙂
Det er nemlig GODT! 🙂

Jeg har fått Klapp Sammen fra jeg var liten, det lages i et jern, type gammeldags. Og om du ikke har skjønt det enda: det er spiselig! Tror egentlig det bare er jeg, søster`n og mamma som lager Klapp sammen. Alle andre lager toast med egg. Men det er IKKE det samme. Man må ha det gamle jernet, og man må legge litt sjel i det. Mamma lager nok de beste, men jeg setter min egne på en god annen plass. (- da jeg ikke har smakt søstern`s.. Det må jeg nok heller ikke gjøre for da er jeg sikkert brått på jumbo. 🙂

Kjærsten hadde aldri hørt om Klapp sammen, og trodde ikke NOE på det før jeg lagde det. Jeg måtte jo bare trå til! Jeg skal slenge ut noen bilder. Ost, skinke, brødskiver, egg, ketchup, purre, paprika, krydder.. bare sleng i det du måtte like! Og den er like god kald som varm! Jeg har misunt mange med dette i matpakka på skolen.. !

Slenger ut noen bilder av «Klapp sammen»

Sånn er Klapp sammen jernet! Rett på plata! Husk å snu innimellom! 🙂
Sånn ser ut inni.. ÅÅÅÅååååå!!! DEILIG!!
Kjærsten spiste opp hele greia og JA - GODKJENT! 🙂

Husker en eller annen bursdag jeg feiret, mamma lagde klapp sammen til alle.. En vis herremann åt en del av dem ja. Lurer på om han er like sulten enda? Nå skal det sies at moder er god til å lage mat! (hun har forøvrig hekla duken også ja…)

Som Joa sa; «Man får holde seg til det man kan!!»
Så jeg .. skriver om mat.. 🙂 🙂 GOD PÅSKE!

Reklamer

En kommentar om “Klapp sammen!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s