Plutselig kjærste-Valentinesdag?? ÅI!

Så var det på`n igjen da.. Valentines maset!
I fjor, da jeg var så singel som det går ann å få ei høne, var Valentine bare MAS OG DRIT OG DRA JÆVLA LYKKELIGE MENNESKER!!!!

ARG!!!

For å være ærlig…: det er ikke såååååååååååååå mye bedre i år…. Startet dagen hos legen; kjedelig. Dro på jobb, litt mindre kjedelig men fin lite romantisk.. Dro på trening; Et must. Så dro hjem, dusja, spiste reste-middag fra flere dager tilbake, og satt meg i sofan.. Aleine!!! TENK DET DU!  Mannen har like gjerne sånn «jobbe seint og lenge» i dag. Så han er vel hjemme i 03 – tiden.. Det blir ikke så mye romantikk da heller, tenker jeg. Da er jeg i KOMA!

Jeg vil ikke klassifisere kjærsten som utprega romantisk, sånn på grensen til: ÆR`E MULIG liksom…Men han er slettes ikke verst! Han viste vel hvor mandagen kom til å bli av, så jeg fikk tulipaner i går:), det er klart at det scoret han en kjempe masse på! Jeg klarte jo ikke å planlegge dette i god tid, så neida, jeg måtte ile og fikse etter trimmen. Dette sier vel egentlig bare at jeg er dritt-dårlig på å planlegge.. Der tapte jeg den og… I alle fall siden mannen er hjemme kl 03 i natt? Det var jo ikke noe som kom på meg som en bombe heller..
Jeg klager absolutt ikke altså, men Valentines dagen er vel ikke akkurat noe annet enn mas? Synes nesten det blir litt sånn forventningspress-blomster og ting? Er det blitt sånn at man MÅ dersom man er kjærste? Er det sånn at dersom mannen gjør det MÅ dama også, eller sånn at dersom dama gjør noe MÅ i alle fall mannen!? Eller er det kjelve og sofa til påske?? Jeg er litt usikker der. Egentlig synes jeg at det er hyggelig med blomster – men det er VEL så hyggelig når det er … torsdag?? Samma hva datoen er liksom??
Tviler i det hele tatt på at noen vet hva denne dagen er for, eller hvordan det er blitt til at vi driver med dette hjerte greiene…??

Når begynner vi med Thanks giving tro??? Når er det egentlig?? – så jeg kan begynne å lære meg hva det går ut på….?

Happy valentine uansett hva du driver med! Eller ha en fin dag om du vil… Same shit, different wrapping…

Reklamer

En kommentar om “Plutselig kjærste-Valentinesdag?? ÅI!

  1. Saint Valentine, jepp jeg googla det da emnet selvfølgelig dukket opp på jobb i dag :), var en prest som syns synd på romerske soldater som ikke hadde lov til å gifte seg. Merk; jeg skumleste altså, det hele var veldig dramatisk, opera materiale faktisk ;))) Han sørget for at de slapp å leve i synd som jo var en kjempegreie på den tiden, og sånt blir det bråk av!!! Derfor ble han satt i fengsel og henrettet. Mens han satt i fengsel skrev han ett eller flere kjærlighetsbrev til utvalgte jomfuer, mer eller mindre, og underskrev med din Valentin, vips det første Valentin kortet ble laget, vips han ble annerkjent for sine gode handlinger etter sin død, som man jo ofte gjør, og vips paven gjorde han til helgen og han fikk sin egen dag 🙂 Hurra for kjærligheten!!!!! Den vinner til slutt hvis du ikke gir opp!!! Thanksgiving er den fjerde torsdagen i november, altså leeeenge til 🙂
    Glad i deg!!!
    Din Valentnina 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s