Drammen er da full av finurligheter???

Jenter er ikke så verst likevel!!!
Etter mitt forrige innlegg om sjokko-mania, hvor jeg presiserte at jenter bare godter seg når andre har mulighet til å bli tjukke, fikk jeg masse «hjelp!» 🙂 Det er strålende! Det vites selvfølgelig ikke om jenter ville svare på et sånt utsang fordi de føler seg feks. truffet. Eller om de faktisk gjør det fordi dette er en fellesnevner for jenter: altså; innimellom får vi SJOKKO-DILLA!!

Jeg velger å tro det siste. Jeg fikk mange kommentarer på det, og les om du lider av NESTEN det samme! Jeg så forøvrig tappe-programmet på tv`n i går, og jeg var sånn passe imponert må jeg innrømme! Det var helt sjokkerende å se hvor redd det går ann å bli frosk!!! Men det hjalp jo når man fikk tappa litt på kroppen her og der. Igjen; om dette er fordi man så gjerne vil at noe skal virke og psyken hjelper til, eller om det er dunking under øyet, mellom øynene, under armen eller på hånden…? Samma det vel?? Kult at det hjalp. Jeg skal helt sikkert se et program til.

Jeg må si jeg har litt bloggtrøke om dagen, det går fort når jeg skriver, men jeg aner IGJEN ikke hva jeg skal skrive om. Dere gir nok en beng i hva jeg har på meg og hvor lenge jeg har sovet (eller ikke sovet), og jeg gidder ikke skrive om det heller. Ikke har jeg vært på spennende steder, sett noe rart eller opplevd noe som egentlig har inspirert meg til å skrive….!?`Sprøtt, Drammen er vel full av finurligheter?

Antall sjokolader siden sist innlegg: 2 ( ok, tre da… ) 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s