GRAVØREN HAR TILSTÅTT!!

.. Om jeg skal si det sjøl: jeg er imponert!!

I dag fikk jeg følgende tekstmelding:

 

Hei. Dette er ingen melding jeg trodde jeg kom til å skrive. Trolig heller ingen du trodde du kom til å få, men på et visst tidspunkt innser man at man må rydde opp i ting, og innrømme at man har driti seg ut. Ja, Veronica, det var jeg som ripet opp panseret ditt, og det hele er ganske patetisk, først ta feil bil også ikke tørre innrømme det. (Selv om jeg ikke burde ripet noen bil i det hele tatt.) Det var overhodet ikke ment til deg på noen måte, og jeg beklager for denne unødvendige fortvilelsen og irritasjonen jeg har påført deg. Jeg vil også på nyåret dekke de utgiftene du har hatt på å fikse dette. Jeg vet dette er for lite og alt for sent, men jeg håper likevel det hjelper litt. Følelsen du fikk når du så dette får jeg dessverre ikke gjort noe med, men da vet du at ingenting av dette var noen gang ment på deg. Det var kun en egoistisk, lite gjennomtenkt handling som gikk så alt for feil. Jeg håper du slipper å gjennomgå noe sånt igjen.Jeg innrømmer glatt at jeg ble litt paff.. Kanskje mest fordi iphonen min faktisk takler så lange meldinger?? Neida. Jeg skjønner faktisk at det kostet litt å sende den meldingen. MEN DET SKULLE BARE MANGLE!!!

Så jeg ringte til dama (som er såpass ung etter hva jeg vet, at «dame» kanskje er litt over-kill), og sa; «Takk for det..» Det var jo «modig» å si fra forsåvidt. Men jeg VET man kommer lengre med å gjøre opp for seg, og være «voksen» nok til å innrømme det når man driter seg ut.

Jeg sa også at jeg håper hun har lært, og kommer til å slippe å ta sånne telefoner/ skrive slike sms en annen gang. Det er rett og slett helt HØL I HUET! Jeg tror nok denne opplevelsen sitter, og jeg regner med hun har lært. Hørtes sånn ut. Jeg sa vel forsåvidt også at hun skal være glad det var akkurat MIN bil hun traff på, og ikke rimelig mange andres. «De fleste hadde nok kylt deg rett i elva» sa jeg.. Det hadde hun fortjent også sa hun da.. Så ja.. Sånn skal det gjøres, jeg er sikker på at «jentungen» har vokst litt på dette, og fått seg en skikkelig diger lærepenge.  

Nå er det jo bare spennende å se hvor lang tid det tar før opppgjøret kommer nå da….?

6 kommentarer om “GRAVØREN HAR TILSTÅTT!!

  1. Så flott!! Den satt nok langt inne, men jeg synes det er flott at man kryper til korset og innrømmer sine feil! Håper alt ordner seg, og at oppgjøret faktisk kommer!
    Klem til deg 🙂

  2. ha ha ha, fantatisk! Både at hun endelig tok til vettet, og vil gjøre opp for seg. OG at du RINGER HENNE og samtaler med henne, lissom!! Er det ikke herlig å være den kloke voksne bedre-viteren, og kunne fortelle «ungdommen» hva de bør og ikke bør gjøre, og hvordan hun bør løse kommende utfordringer for fremtden. Konklusjon: Flink gravør som tar til vettet, og lærer av sine feil. Og flink graverings-offer som bidrar til fred på jord blant mennesker istedenfor å kyle dem rett i elva.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s