Til gravøren…

Panserhistorien gjør meg helt kvalm.. Jeg er så dritlei av å tenke på at det finnes så syke folk i denne verden.

Det verste med hele greia er jo at vi nå er rimelig sikre på hvem som har begått dette flaue stuntet. Personlig kjenner jeg faktisk ikke så gale mennesker. I min verden snakker folk med hverandre, jeg er voksen, og forholdsvis oppegående. Det er ikke vedkommende som synes nøkkelskraping i lakk er verdens beste måte å få utløp for aggresjon på.  Jeg lurer på om vedkommende har hatt baller nok til å fortelle sine omgivelser om dette fantastiske tiltaket som er gjort? Jeg tipper IKKE det! For å si det sånn; så flaut!!!

Dersom man er sint på noen, og utøver sånne bisarre handlinger, som faktisk går under kategorien; HÆRVERK! – Altså; for det første; jeg lurer på hvordan du skal komme deg frem her i verden? Jeg lurer på hvordan du skal løse andre utfordringer du måtte komme til å møte når du blir eldre? Det er vedtatt at denne gravøren er en del yngere enn meg ja. Jeg har fått en million greier på at; du må jo ringe! Du må jo bare true og være gærn tilbake?!!! Nei, vettu hva?? Jeg håper AV HELE MITT HJERTE at jeg aldri GIDDER å oppføre meg i nærheten av så barnslig… Helvete heller, jeg har da hodet opp og beina ned! Så kan man jo si at vedkommende kommer da aldri til å lære EN DRITT!!! Nei, vel.. Jeg er IKKE mora di!! Jeg er lei meg for at du ikke har fått bedre lærdom her i livet. Sånn «hevn» kommer altså ikke til å føre deg særlig langt. Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at du komme til å være MYE sint, ha mange dårlige dager, plutselig en dag innse at du snakker mye negativt om livet, opplever ting som irrasjonelle, alt går mot deg, alle er slemme – og du vil bare ta hevn!! – HAHA- dette lærer du INGENTING av.. Du facer jo nada..

HADDE vedkommende hatt litt baller – hadde man kontaktet meg. Via bloggen – jeg vet du leser. Du får også GLATT tak i telefonnummeret mitt.. Ikke skap deg.. Den som eier bilen du faktisk hadde planlagt å tagge på, hadde ikke en gang trengt å få vite det. Men så voksen er du ikke enda. Det vil glede meg stort om dette gnager samvittigheten din i mange år fremover. Jeg håper og tror at du kommer til å møte mye motstand i denne verden. Men men.. Deg om det.

Jeg er bare glad jeg ikke er sånn som deg, og jeg er sååå glad jeg ikke kjenner deg. Jeg er bare lei meg for at du har klart å stave «Revenge» riktig – det hadde nemlig vært enda kulere om jeg hadde kunne gjort litt narr av skrivefeil i tillegg til at du er helt på jordet sosialt sett.

MEN; jeg skal rett og slett ikke bruke nevneverdig tid på deg, jeg håper egentlig du får karmaet i retur – du fortjener for så vidt det, for sånn oppførsel?? Lykke til. Ingen jeg kjenner er imponerte, og ingen du kjenner heller.. Fordi du tør ikke innrømme det.. Ikke for deg sjøl en gang.. Uff, så trist for deg at du ikke tør og ha det bedre..

WHAT COMES AROUND, GOES AROUND – TYGG LITT PÅ DET…

6 kommentarer om “Til gravøren…

 1. Godt du ikke synker ned på den personen sitt nivå.
  Tenk å ha det så vondt med seg selv..patetiske menneske.

  *Karma is gonna get you one day*

 2. Noen har tydeligvis store problemer med seg selv! Et kurs i sinnemestring er å anbefale, eller en runde i bokseringen kanskje for å få ut aggresjon! Makan til lavmål har jeg ikke sett….

 3. Tro meg, denne personen skammer seg nok nå, for innser nok nå at dette viser hvor umoden personen er, og skjønner sjøl at «ja, jeg er en svak taper i denne verden, og kommer dessverre ikke til å lykkes i livet.»

  Prise deg lykkelig for at du ikke er på dennes nivå, Veronica, og hever deg over barnslige hærverk som dette. (selv om vedkommende burde hatt juling!! Kan være den får det og….)

 4. Hei…. Skjønner ikke at det går an å synke så lavt… Håper vedkommende får med samme mynt tilbake en dag… Har hatt hærverk på bilen min for mange år siden og det er noe dritt. 😦 Koster skjorta å fikse, men det som er det mest ergelige er at den skyldige stikker hue mellom beina og ikke gidder å gjøre opp for seg….. Håper vedkommende har noe snev av selvinnsikt og tar kontakt med deg.

  1. Nei, er det ikke utrolig dere???
   Denne personen er nok ikke så tøff likevel.. Fungerer nok best på egenhånd.. i hemmelighet… FEIGT!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s