«REVENGE» gravert på bilen min!!!!???

Denne mandagsmorgnen startet forsåvidt fint, helt til bilen ble tatt i øyensyn! Som du ser: Ikke veldig stilig!!!

JO TAKK DU!!

 

Jeg synes vel egentlig ikke dette var så jævla hyggelig! Ikke kan jeg FATTE, hvorfor i alle dager noen skal ha så mye mot meg at de faktisk skriver på panseret mitt heller? Åssen pokkers måte er det å oppføre seg på??

Altså! Hvis NOEN har noe å si, så SI det!! – Ikke SKRIV!! Ring nå på døra da for pokker! – Jeg er 34 år, det går ann å snakke med meg..

Punkt to er da at i blokka mi er det to med like biler… Det slo meg plutselig. Herremannen som har den andre sorte bilen, har forsåvidt helt panser, men om det er noen som kanskje har bomma på hvilket panser de skulle skrive på: TAKK FOR IKKE NO!!! Beskjeden er overlevert til mulig rette vedkommende..

Du har i tilfelle driti deg loddrett ut…

Håper du er stolt, om det så var meningen å ripe min bil, i steden for å si det til meg! – og at du kanskje er ENDA stoltere om du faktisk innser at det var FEIL BIL!!!

JEG ER LITE IMPONERT….

Jeg FORVENTER at dersom noen kjenner litt på samvittigheten vedr. «feil bil – senarioet», evt. «riktig bil – senario» – så er det fullt mulig å ta kontakt på andre måter enn å skrive på bilen min, jeg imøteser flere tusen kroner uten å mukke..  I det minste; innrøm det!  – Jeg regner selvfølgelig med at «gravøren» har umiddelbart en lakkerer i bakhånd? Det er det minste du kan gjøre.. På forhånd takk..

– Saken er selvfølgelig politianmeldt.

4 kommentarer om “«REVENGE» gravert på bilen min!!!!???

  1. OMG.. som dem sier på fjortisspråket.. OMG. Hva skal man si. Trur det er feil bil GITT. JÆVLIIIG DRITI UT OG TRÅKKA PÅ!! Håper noen leser bloggen din og gjør det gratis, for det er helt sikkert ikke deg de skulle gravert på min venn. Erre mulig..

  2. Til vedkommende som har tatt seg friheter med min venninnes bil :
    Hell hath no fury like a woman scorned!!!!

  3. Fy f! Er det virkelig MULIG???
    Uansett om det var ment til deg/din bil eller ikke, så burde jo idioten hatt en real dose juling!? Og en regning på lakkering av panser…GRRR…..Håper du finner ut hvem det er! LYKKE TIL!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s