«Jeg er så jævla tynn!?»

Noen har faktisk det problemet også. Fantastisk!! -tenker vel de som har motsatte utfordringer.. mens man faktisk blir litt sur, og tenker – Å hold kjeften din da.. !!!

I går på shopping med Øvis var dette et samtale emne. Vi så en kjole type-ting som på en måte hang fra halsen og rett ned. Ikke en dritt som skjedde søm-messig på den kjolen. Den bare gikk rett ned og litt ut. Så ut som noen hadde hatt alt for mye stoff og bare snurpa det sammen på toppen. Og sånne plagg kan jo gjerne skjule ting- Ikke sant?? SÆRLIG !! Jeg og Øvis hadde sett  ut som to digre kirkeklokker!! DING-DAAAAAANG!!! HÆHÆ!! 🙂 Men for all del, vi klager ikke! – Vi bare brakk sammen i krampelatter i butikken og skjønner at det aldri blir oss- og den kjolen. Så går praten litt rundt det at det må være deilig å være så tynn at du bare kan ta på deg alt!? Samma hva du trer på maskineriet så passer det liksom?? Herremin, kan jo handle alt på salg da? 🙂 Passer uansett? Fantastisk!

Men det er faktisk ikke sikkert at det er sånn.. Jeg har ei type tynne-venninne som har bedt meg skrive dette. Og hun sier at det er faktisk ikke noe moro å være for tynn! Vist nok er det ikke bare lett å gå opp i vekt for alle..! Jeg har jo hørt om folk som må gå på fete-kur! Og sånn strengt tatt er vel ikke det for hippt å si heller? Blir man sjuk, har man ingen ting å gå på før systemet bryter sammen og man kan bli nesten dobbelt så dårlig som strengt tatt «nødvendig». Ingen pupper og ingen rumpe? Ikke sikkert det føles så innmari tøft, selv om de som faktisk har nok å gå på er dødssjalu? Dvs alle er ikke det da, men i denne syke verden er det in å være tynn. Det er handler liksom om at da har man kontroll over mat inntaket eller? Jeg tror det, og sammenhengen med de idealene media fremstiller har skylden her. Jeg ble faktisk litt glad når jeg så at på London Fashion Week i februar var det brukt «store» modeller.. Dvs inntil str 42??  Karbohydrater er jo dritt billig også forøvrig, så for oss med anlegg er det lett å bli schwær!! 🙂 Sjøl kan jeg bare passere nidar-produktene i butikken så går jeg opp en størrelse, men man får jo bare gå rundt hylla annenhver gang da..

Kropp er topp, med og uten litt grums...

Uansett; noen sliter faktisk med å bli større, og det er liksom ikke grenser for hva de kan trøkke inn i det hølet midt i fjeset. Kanskje man skal huske litt på det? Det kan sikkert være like ekkelt å få høre «du som er så tynn da!», dersom man faktisk ønsker å gå opp i vekt? Ikke bare det, tenkt bare på hvor kvalm man blir av all den maten man kanskje må ete da?? 🙂 🙂 Nei – fra spøk til revolver…: Noen ER tynne, noen ER bare akkurat passe og noen ER store. Det jævla jaget om å føle at man må se slik eller sånn ut?? Det skulle jeg ønske man slutta med. Jeg kan da ikke noe for at jeg for eksempel er født for kort?? Eller mangler krøller? Klage- og angreretten har nok gått ut der! 🙂 Jeg skulle ønske det heller ble fokusert mer på helse eller omtanke for andre, og det å være fornøyd. Noen er fornøyd akkurat som de er, andre ikke. Vi får være våre egne lykkesmeder, hvis det er det vi ønsker. Det verste jeg vet er kanskje (tjukk eller tynn) å høre på gnål om folk som ikke er fornøyde UANSETT.. Vi er som vi er, og jeg mener at det nok kan være like vanskelig å gå opp, som ned i vekt, men.. hallo…?? Er man frisk så.. TAKK GUNN FOR DET!! Eller gjør noe med det.. Søk hjelp, hva som helst.. 🙂 Så kan vi jo håpe en dag at verden ikke fokuserer så mye på kropp.. Finner man ikke uansett en som liker en til slutt likevel da? Det handler kanskje litt om det og? Jeg satser på at noen en dag finner min variant helt ok i alle fall..!! Innmari mangfoldig tema dette her! – og det er lett å skrive seg bort.. Å herremin – jeg orker ikke skrive mer..

 Jeg har nå rumpa bak og puppa foran, og da er man vel heldig likevel.. 🙂 🙂 God helg!

Reklamer

2 kommentarer om “«Jeg er så jævla tynn!?»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s