Brann på Hedensrud??

Hedensrud- action by night..

Akkurat nå har jeg, Andre og Tredje etasje vært en tur ute i pysjen.. Midt i…sikkert en reklamepause på tv, suste det plutselig blålys forbi utenfor blokka… JØSS!!??? Jeg har bodd her i 6,5 år, og har aldri sett blålys i lange baner ute her før??
Så vi løper ut på verandaen, knekker opp ett par av de nye vinduene og titter ut.. Der står dem; Simon Snorkel og Stig Stigebil,Terje Tankbil og Ambjørg Ambulanse og hele batteriet! – utenfor nabo blokka og blinker som om både jul og påske har gått rett på kjærringa med staven du!!
JØSS!!!?? – Vi MÅ jo ut??

I 2x Solan-pysj og 1xNorgesdaffedress jogger vi ned trappa og ut og opp på veien.. Der møter vi ei med bikkje, ei i skjørt og en til med et dyr på slep i bånn.. Ingen vet helt hva som har skjedd men vi prøver å følge ivrig med. Jeg og Tredje sniker oss litt nærmere, men får ikke helt tak i om de drar slangene ut eller inn? Er det i tredje det har brent? Er det røyk på verandaen eller er det bare verandagardinen som er nede?? JØSS??!!!!

Går røykdykkerne ned i kjellern?? Eller går de opp?? Vi tenner en røyk og jeg tenker at om det er i kjeller`n det brenner er det jaggu ikke vits å ha med Stig Stigebil???

Det kommer ut en eldre mann som brannfolka lyser i øynene med en lommelykt. Jeg kan ikke tenke meg at de skal sjekke om øyenfargen er grå, sånn som håret, så vi spinner videre på historien.. : han er nok drita full.. Og ikke nok med det!! – Han har faktisk smug-røkt for kjærringa! I KJELLER`N!!! Hahahaaa.. DER HAR VI DET!!! Mens vi videre spinner innom HMS`en i borettslaget og finner ut at kanskje det er bedre med brannstiger på utsiden av vinduene – fortrinnsvis på soveromssiden, fremfor å måtte kaste seg ut fra for eksempel Fjerde og rett i asfalten, begynner vi å rusle tilbake.. Jeg synes det er deilig å være ute – så jeg spør om vi ikke like gjerne skal gå en tur??? Da får jeg bare beskjed om å ta roe-meg-ned-pillene mine.. 🙂 – Ok, i den habitten hadde det kanskje sett litt søkt ut.. Men ÅFFÅR IKKJE!?? Er da ikke sååå høytidelig?? 🙂

Åkei, jeg rakk nesten hele vin flaska…

Det store spørsmålet er om 4.etasje i nr 38 er blitt klarsynt?? Muligens svaksynt; hun skrev da virkelig på fjesboka for mange timer siden at det ikke var noe kult å våkne til røyklukt?? Fra blokka på nedsiden? Altså blokka der gamle smugrøykeren bor?? JØSS?? Er det en pyro løs her eller??? Hmmm..

Hiver meg over Varg Veum- daten ved siden av meg her, mens jeg føler meg som en reporter fra CNN som akkurat har kommet over ett nyhetsscoop, og jeg bare mååååå få det ut fort nok..

Herremin – legg meg da!!!

Reklamer

5 kommentarer om “Brann på Hedensrud??

  1. Kl 2330 kikket jeg i postkassen og så vi skulle få brannslukningsapparat i form av skum og optiske røykvarsler ..lite visste jeg at par timer senere skulle det liksom komme til nytte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s