Nydelige høsten som jeg ikke får med meg…!

Jeg har såååå innigranskauen lyst til å dra på høtta!!!

Men har man tid?? Nei, se det du.. De neste helgene er booket og det som er igjen av fri skal man jammen gjøre noe da og eller? Jeg kan ikke fatte hvordan det går ann å planlegge seg så ihjel.

I dag MÅ jeg igjen prøve å legge meg omtrent NÅ, men jeg gjør det jo ikke. Kunne vært stilig å våkne en dag sånn omtrent ti minutter før klokka ringer, og bare tenke at; Ja– står opp jeg! Smiiile og bare hoppe i dusjen! Nå skal jeg kanskje være litt forsiktig med å hoppe, for jeg lurer på om jeg har tatt menisken i venstre kne.. Fader altså. Kan en menisk bli bra igjen? Hjelper det med noe som helst? Jeg har prøvd å google men finner bare «ta MR, så må du operere».. Jeg har ikke lyst til å operere noe som helst, men healing? Det kan jeg kanskje orke.. 🙂 Det funker på meg ser det ut som. Har en PH.. Privat Healer, som rett og slett kan fikse sånne ting. Skulderen er i alle fall bra! Men .. jeg bør kanskje ikke hoppe i dusjen eller løpe i skæven. Fader!

Jeg vil shoppe også.. Når var jeg på shopping sist liksom? Og hvor har jeg gjort av alle vinter klærne mine? Mulig de er langt ned i boden? Jeg går vist ikke ned for å sjekke heller nei. Ikke kommer jeg meg i seng heller. Dette er altså helt tragisk.

Etter gymmen i dag var jeg helt elektrisk. Du vet når magefølelsen går bananas.. DER var jeg i dag. Jøsses, holt på å sende melding til PH tidligere i dag for å finne ut om hun hadde det sånn hun og.. Men jeg surra det bort i et møte antagelig. Det er helt utrolig alt sammen! Jeg har altså en million ting å gjøre når jeg ikke er hjemme. Jeg skal ditt og datt og jeg fungerer omtrent som en orkan. Det er slitsomt! Så kommer jeg hjem? Opp som en påla og ned som en sekk. Bør se å komme meg i boden. Kan noen fortelle meg hvorfor vi fremdeles snakker om Arne Treholt? JIIISES!!! – eller hvorfor jeg fremdeles bare har ei lys som virker i trynet på bilen min? Og jeg er jammen igjen på vissvass blogging.. Trenger skikkelige tema kjenner jeg.

Herlig.. nå blei jeg trøtt…

Vi får se hvor lenge det varer da?! 🙂

Reklamer

En kommentar om “Nydelige høsten som jeg ikke får med meg…!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s