Kafè besøk!

Søndag betyr ofte lunsj med gjengen.. Det har sklidd ut litt i løpet av sommeren, men nå er det høst og tradisjonen tar seg sakte opp igjen!

I dag hadde Miranda med seg sine to håpefulle. Hvis jeg ikke husker helt feil: Gutten er 9 og jenta 8. Skjønne unger! Så sitter vi der da og skravler. Jeg og Cheila har allerede fått hver vår kaffe Latte, og kelner`n; Frank-Frank-Frank-Frank, kommer for å ta bestilling av Miranda og ungene. Hun bestiller en Cappuchino, og spør Ida hva hun vil ha.. Ungene er litt opptatt av et spill Anton har med seg og hører kanskje ikke helt etter. Men Miranda får tilslutt delvis kontakt og Ida svarer; «Tar en kaffe jeg! – Svart..» Frank-Frank-Frank-Frank ser litt overrasket ut men sier ikke noe.

Miranda prøver igjen å få kontakt med unge nummer to. Langt ned i en nymotens variant av det gamle donkey-kong spillet svarer han; hva har det da?? Uten å se opp.. «Anton!!» – sier Miranda, «Kelneren står jo der, spør han hva de har da vel..?»  – «Åja.. » Anton ser opp og spør Frank; «Har dere Aass uten??»  Hvorpå Frank sakte snur hodet og ser helt sjokka på mora.. Ja da, svarer Miranda, det er greit det.  Frank rører omtrent ikke en muskel og står døgende stille i tre-fire lange sekunder før han sier..» Altså; en svart kaffe og en Aass uten??? …. Er det skjult kamera dette her eller???»

HÆHÆ!!! Vi ligger langflate og ler så vi rister, mens vi prøver i kjeften på hverandre å si at; ja – det er greit, og helt sant! – Ungene drikker faktisk kaffe og Aass uten! 🙂

Kaffe og Aass uten!!

Utover det; Djula skal på kamp og ikke vi?? Hårreisende. Vi har sitti i bilen uttafor blokka i halvtime-trekvarter og ledd av helgens eskapader, rett og slett litt slitne i kroppen.. Til helga skal jeg garantert kjøre.. !

Blir plutselig mer blogging! – Jeg er litt usikker på om det blir filming i kveld?? Vi ser at.. Holder meg fast i sofa litt til..

Forresten; Når man fylle en PC med flytende væske, er det da noe som helst mulighet for å redde harddisken??? Og jeg må vise en video.. Sjekk ut denne, og sjekk gutten kjører Elvis-trisket!! OMG!!!!!!!!!!!!!!

Reklamer

2 kommentarer

  1. Åååå Adam Lambert, runner up på American Idol, sukk og smelt, sjekk det blikket. Han kjører selvfølgelig på feil side av veien men KJEKK er han og BRA stemme. Han kommer til Oslo om ikke lenge 🙂 ME LIKE!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s