ROBIN RENÈ FJELDBERG

Det er vel gutten sin!!

Født i -89, og nevøen til tanta si. Sønnen til mora si, sønnen til faren sin. Og snill storebror for to lille (små??) søstre. Allerede som ung var han liten gutt.. 🙂 Men så blei  han stor. Jeg kan ikke helt sette finger`n på når det skjedde, men jeg tror det var omtrent når han passerte 1 meter og 67 centimeter, og tanta han skjønte at hun var fra-vokst. Det er på den tiden man sier; «SETT MEG NED!!!» eller «Nei, jeg orker ikke bryte hånd-bakk (?) med deg nå, tante er sliten!!»

Motorsykler da.. Altså; vi snakker om lidenskap. Jeg var nesten redd gutten skulle sitte breibeint i bil når han fikk lappen og gasse med fjern-lys stanga, mens han gira med clutchen. Nå ser det ut som det har gått bra da. Han cruiser i alle fall tilsynelatende trygt rundt i en gammal sjukebil. Det er flott. Den bilen har til og med sete bak.

Jeg var 14 når han ble født og jeg husker det som det var i går. Hvis jeg tenker hardt etter husker jeg ikke akkurat gårs-dagen særlig godt, men NOE husker man da. Jeg husker han fikk hikken første gang jeg satt barnevakt (3 mnd eller noe) og jeg husker det stripete plagget jeg kjøpte. 14 åringer på handletur etter barnetøy er kanskje ikke det man bør sette penger på, men jeg husker også å ha sett den på han. Jeg husker også han fikk sin første «motor» sykkel. Da var han 2 år. 24 mnd.. Det er et støkke unna lappen, men gutten kjørte og var veldig kry! På det batteridrevne saken, måtte noen da løfte ungen oppå, så «gassa» han i vei rundt på gården. (Herremin, jeg kan skrive en stund om den ungen merker jeg nå!) Dessuten skjønner jeg vel også at det ikke er sikkert han synes alt er like kult?? Hehe..

Den blå sykelen, som gikk på batteri stod i gangen ved trappa en kveld. Gutten krabba oppå og skulle vise tante at han kunne steile!!! -god plan! «Seee!!! tanteeee!!!!» Så drar han hardt (så hardt som en guttevalp kan klare) og hiver seg bakover. Sykkelen steila vel ikke akkurat i gangen der, men valpekreftene var jammen sterke nok til å røske av styret! Litt forfjamset, og mulig redd for at favoritt leketøyet var ødelagt ser han opp på meg og sier «… åi… jeg var sterk!!!???»

JEG GLEMMER DET ALDRI!!!!

Vel.. Sykkel ble en stor hobby, og familien Fjeldberg har vært på mangt et stevne. Sovet mangt en natt i «Sviskeprinsen» og de har heiet frem, spist vafler og drukket brus, mens grusen har spruta rundt både kubikk og campingstoler.

Og her for to (?) uker siden, tok jeg og Andre etasje turen for å overvære 3.NM runde i Tønsberg. Nå skal det sies; han la oppi  fjor. Han har vunnet masse, og deltatt en del, han har brukket lårbeinet i en alder av 11- å herremin, for en runddans det var! Så har han som broder`n sa; muligens spist og sovet litt feil det siste året, så om han ikke var overtrent, så kanskje underspist? .. Så la han opp da..
Det er vanskelig å legge opp skjønner jeg? Når jeg snakket med han i våres sa han at  han muuuuligens måtte prøve å fikse lisens igjen da.. Ikke spør; jeg skjønner ikke sånne ting. Men det er tydeligvis noe man må ha for å være med på banen. Fint. – Si fra når skal kjøre da, sa jeg. Jada.. Så kom meldingen; Tønsberg til helga! Kom da!!? 🙂

Gutten er gærn. Der er det folk med topp-trimma sykler og nye dekk, sponsorer og nye kjøreklær.. Og Robin da. Som la opp i fjor. På NM lista i kiosken kunne jeg se at det var 38 stk med, og Robin (uttales forøvrig med O, IKKE Å!!!) lå da på 16 sammenlagt! – også har han ikke kjørt alt de andre har kjørt en gang?? Gutten er gærn. Eller flink om du vil. Helgen før hadde han rett og slett blitt med på Midtnorsk mesterskap. – og vunnet heile shiten. HÆHÆHÆ!!! KRYYYYY!!! Han  hadde vist blitt spurt om han hadde trent mye frem til kjøring og det løpet, så hadde han svart som sant var at .. -Nei, jeg har vel kjørt 10 timer eller noe??

Gir meg over.

Kvalen går veldig bra! Tredje beste tid! Heat 1; nr 9 ut fra start, og inn som nummer 5! Innom sjukebilen, fikse litt på sykkel, få litt massasje, og bytte til nytt kjøretøy, som forøvrig lappes med gaffa, så; Heat 2; ut som nr 14 (snakker om mølje start!) og inn som nr 4!! Herremin, det er bra altså! Jeg er drit kry!!! 🙂 🙂

Men jeg må jo innrømme; dersom man har litt hjerteflimmer er det kanskje ikke noe man bør gjøre HVER helg!? Det er altså så inni helsikkes nervepirrende når det står 30 stk. ca 20 åringer med masse kubikk som skal dras i gang, at man går jo ut av sitt gode skinn!!! VELDIG SPENNENDE! Lag NM på lunner er neste, og det skal bli spennende!!

Dæven, Robin – tante er kry skjønner du! Slenger ut noen bilder også jeg.. :

Langt borti der er starten.. Hjelpes!
Mellom heat, kjekk guttunge går over sykkelen sin..
.. og litt hjelp av fatter`n!
.. over haugen der.. veldig spennende!
Snakker om verdens tøffeste hjelm da eller?? SE NØYE!!!

Da tar vi et skikkelig intervju over en kebab og «Norske byggeklosser», Robin!?? Så kan tante grave frem noen gamle barnebilder veit du!! 🙂 Love you long time!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s