Norges lengste kunstutstilling! – Favoritt funnet!!

Kunst ved vannet!

I fjor fikk jeg ikke med meg kunsten langs elva, men i år!! Jada..! 🙂 Med LV og C som selskap toget vi (feil vei) igjennom kunst-verdens mekka i Drammen. 80 kunstnere så langt jeg kunne telle (eller lese av programmet) prydet elvepromenaden i byen vår.

Vi er jo skjønt enige om at det er flott å gå tur sånn! Jeg er usikker på om det er mange som faktisk går der for å handle, og forsåvidt forteller en av kunstnerne som LV og C kjenner også, at publikum er nok mest der for å kikke og se folk. Jeg ser noen kunstnere som selger tingene sine rimelig «akkurat i dag», men for det meste er folk der for å vise litt hva de kan, tror

Micke i mange varianter!

 jeg. Det er mest malerier, men også noen fotografier og noe klær og tøy. Jeg kan ikke si jeg så noen av Terje Prestårhus sine bilder?? Hallo?? 🙂 🙂 Neste år da, Terje? 🙂

Når vi nesten er rundt og jeg synes C har vært riktig så tolmodig, har jeg sett to-tre stykker som appelerer til meg.

Den ene er selvfølgelig Ronny Bank!  – de bildene, spesielt «faces», og tegneserie bildene har jeg likt bestandig. Nå så jeg faktisk også at Bank! har kommet med postkort! Det viste sikkert alle fra før, men ikke jeg.. 🙂

Så har jeg sett ett sted hvor det var små drodlefigurer, og noen malerier som var satt sammen av fotografier og malerier, samt stedet som viste «Norske hemmeligheter». Jeg savnet bare å finne min(tidligere?) akro- kollega Therese.

Når jeg endelig får tak i brosjyren «Norges lengste kunstutstilling», ser jeg at hun er nummer 77!! – så vi snorer tilbake dit. DA er hun på plass og vi blir såååå gledelig overrasket når vi skjønner at det er hun som har «Drodle» bildene!» Jeg skal legge ut masse bilder, og nettlinker så du får se! Kommer nå!

Først; Norske hemmeligheter; www.norskehemmeligheter.no Denne siden skal jeg se mer på. Damen som stod der sa; der kan du legge ut hemmelighetene dine, helt anonymt! ÅÅÅKEI! – På visitkortet står det Cathrine Lousie Finstad. Så får vi se da!

Vi går tilbake til Therese  Holt på nummer 77 og ser på alt enda en gang. Til og med C på (tja, hvor gammel er den gutten?) 8? 9? 10? Aaaner ikke.. – men til og med han er fasinert, og spør mamma pent om det kan være mulig at han kan få ha to sånne bilder på rommet sitt?? Therese forteller at hjemmesiden akkurat er ferdig, og det er bare å si i fra om man har ønsker eller bilder du ønsker hun skal male rundt (eller hvordan hun gjør det). Det er bare å ta kontakt! Hun er bare så søt og hyggelig! Jeg har helt klart noen bilder som tar form i hodet mitt, og har bestemt at jeg skal helt klart ha en «Holt» eller to på veggen. Prisene hennes er heller ikke avskrekkende! 40×40 bilde; 300 kroner! DET ER DET VERDT! 🙂

Fotografi med maling rundt! FLOTT altså!
Disse små brune forelsket vi oss i, alle tre.. Og C lurte på om det var mulig å ønske seg noen FØR jul???
Therese Holt! - kunstneren selv! Sjekk ut nettsidene hennes!
... og så likte jeg disse, spesielt det store!! ..
..og denne var veldig søt... og solgt.. 🙂
Therese kan du nå på therese.holt@gmail.com og  hjemmesiden hennes er www.drodle.biz
Så har du litt å gjøre når du er ferdig å lese blogg! 🙂 Utover det fant jeg ut at selv om det var mye kunst rundt elva.. feks:
Dette kunsttreet..

 

 

 

 

 

 

 

 

Var det også noe IKKE-kunst I elva…

..drukna handlevogn...

Eller er kanskje dette kunst også?? Jeg er jammen ikke sikker..

Vi hadde en flott dag som ble avsluttet med Pære dobbelt-shake på MC`ern.. Men sjokko`n er best… Det er jeg, LV og C helt samstemte om..! 🙂 Ha en flott søndag folkens!

(nå regner jeg med alders-kommentar fra LV???) 🙂 🙂

3 kommentarer om “Norges lengste kunstutstilling! – Favoritt funnet!!

  1. Åååååå, hun maler feer også :))))) Fantastisk flotte malerier! Ønsker meg til jul 🙂 Makan til kreativ sjel! Superlativene seiler gjennom hodet mitt.
    V, keep up the good work! Her kommer en riktig klissete klisje: Å lese bloggen din er som å reise på en spennende eventyr safari; hmm, hvor skal vi i dag tro? Og hver gang gang blir man like overasket over destinasjonen og glad for og over det man opplever der!
    Love U looong time my friend. Også må jeg stjele litt for den var så innmari midt i blinken:
    «Det vesentlige ved lykken er ikke rikdom og nytelse, men aktivitet, den
    frie utfoldelsen av evner, samt vennskap med gode mennesker» Aristoteles

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s