BLOKK-LIV, STARTKABLER OG NABOVARSEL!

Når man bor i blokk kan det være forholdsvis labert med privatliv. I alle fall i min blokk!! 🙂 Det er jo et privilegium også forsåvidt? Selvfølgelig er det litt spesielt hos oss! Vi er tre veldig gode venninner som bor i tøffelavstand. Det er nødt til å bli litt utenom det vanlige!! Og at vi bor i hver vår etasje i samme oppgang er jo helt priceless!! Ikke rart vi kaller det «Friends!» – nå er forøvrig sesong 12 i gang. Med dødsfall i familien har ting snudd seg veldig for meg, og da merker jo de andre det og. Vi er jo søte med hverandre også da. Spør så godt som hver dag hvordan dagen har vært. Jeg skjønner at det blir ikke lett å flytte her fra…! Vi må nok tvangsflyttes når det er dags for det.. 🙂

Jeg har alltid noen som kan komme seg inn om jeg blir sjuk, feks! – Det er også et fakta at jeg har faktisk tre kjøleskap! – eller tre bad, dersom det i første skulle tette seg! – eller tre tv`er! Selv om to er ganske små, så funker de! Vi har tre komfyrer også vi! Kollektiv for voksne! – HERLIG! Når man først skal bo i blokk kan man like gjerne ha det sånn.

I oppgangen vår er det 8 leiligheter (føler at jeg har skrevet dette før). Av disse 8 er det kun EN det bor to stykker i.. Fanstastisk!? Vi synes kanskje det er i underkant med mannfolk. Men vi har èn vi kan spørre. For eksempel når vi må gjøre ting vi ikke kan. Som å starte bilen med startkabler. Da kan du ta deg pokker på at han ene ikke er hjemme.

Sånn gikk det da:

Altså; Bilen til Tredje etasje har stått litt for lenge stille på asfalten, så den trengte hjelp.  Jeg har en eller annen gang fått startkabler da. Flott! – MED bruksanvisning! Jeg har lånt dem bort flere ganger, og vært håndtlanger ved flere anledninger, og sørget for at sort og rød ikke kommer borti hverandre. Men fiksa det hele sjøl?? ALDRI! Du kan jo prøve! Herremin, etter mye om og men ga Tredje og Første etasje seg i kast med prosjektet! Se her!

Først må vi tenke leeenge på om dette er noe vi kan klare på egenhånd, og lese bruksavisningen! PÅ STARTKABLENE JA..
Sånn ser bruksanvisningen til Startkablene ut.. 🙂 Synes ikke det er verst at jeg i det hele tatt HAR startkabler!!? Hvor er de nå forresten?
Så finne riktig bil å starte, og riktig bil å starte MED. Der det er størst sjans for at vi finner batteriet faktisk. OG Lærepenge; parker på riktig side, de kablene er ikke sååå forbanna lange..
EH?? Serriøst?? Skulle det ikke være ett batteri her?? Ikke rart bilen ikke går?? Jøss?? Hvor er det? SERIØST??
Hehe.. *flaut*.. Under DER ja, selvfølgelig..
Så lese litt til; og IKKE få sort og rød inntil hverandre!! (Har hørt en gang..)
"Pluss på pluss"...? Hvor er pluss?? Der ja.. Den røde gitt.. Ikke helt usynlig faktisk..
... og ikke HELT usynlig på det andre batteriet heller gitt.. ! 🙂
Med gamle nabo`n på trå`n, fordi vi var sikre på at vi fant "feil" i bruksanvisningen satt vi oss i hver vår bil og SE!! LYS betyr start på den døde bilen!! JAAAAAAAA - vi er GODE!!!
Fylle bensin innmari fort, da må stoppe bil for å fylle. Ikke la bilen gå når du fyller. Viktig info!
.. og LØPE for å betale! Da kanskje batteriet blir flatt mens venter? Godt man har gamle naboer i bakhånd...
Men nei da!! Trengte ikke bakhåndsplanB i det hele tatt, bilen starter igjen, og vi legger ut på lenger lade-kjøre tur.. Innmari krye!! SISTERS ARE DOIN`IT FOR THEM SELVES!!
UPS.. SNU! Skulle ikke hit?? Traller videre.. 🙂

Som Tredje etasje sa; vi kan jo fikse ALT!

For å huske hvor vi hører til...

I blokka vår er det sånn at om man skal ha fest, henger man opp nabovarsel. Det er ikke alltid vi rekker det da.. Men vi får håpe naboene har oss litt unnskyldt! Noen ganger skal vi «bare» ta ett glass vin! Da er det litt seint med nabovarsel. Men dette er kanskje det festligste nabovarselet jeg har sett! Det skal ha hengt i en blokk i Bergen. Snakker om!! Ler meg i hjel!!

Nabo Varsel i Bergen!
Reklamer

5 kommentarer om “BLOKK-LIV, STARTKABLER OG NABOVARSEL!

  1. Applaus for jentene som klarte startkablene!! 😀 Jeg ler og ler! Utrolig morsomme t-skjorter! 🙂 FOR ikke å snakke om vannvittig morsomt navbo-varsel!! HAHA

  2. Kjempe bra blogg, igjen, ler så jeg griner, igjen.
    Har faktisk klart å få i gang børsja med startkabler alene en gang, hurra for gåsa! Også har jeg slepe tau, i tilfelle jeg skrenser borti en kjekkas som haiker. Haikende kjekkasser må taues fordi jeg har hørt det er farlig å plukke opp haikere, ref mamma :)))

    1. Hahaha!! Da vet vi hvor vi ringer for å få tak i slepetau! Synes jeg ser oss!! – LER!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s