«Er det greit eller ugreit» – Part 2

En av mine særs gode venninner har en gang i tiden skrevet denne bloggen; «Er det greit eller ugreit?» Den er fantastisk, og siden den ble skrevet i februar 2010, har vi snakket mye om den bloggen. Er det greit eller er det ugreit?? Part 2 har vi ventet på i lange tider, og det er lenge siden jeg fikk den store oppgaven med å skrive den.. Så her kommer det!

Er det greit å ringe en eks etter en stund bare for å fortelle at du har brukt undertøyet hennes mens dere var sammen? Eller er det ugreit?? Er det greit å gå på sms-blemma midt på natta, for å angre etterpå? Eller må du da stå for det du (eller alter-egoet ditt) har skrevet, eller sagt på voice-mail?? Er det da greit at vedkommende mottaker ikke svarer på meldingen, eller er det ugreit? Bør man si at meldingen er mottatt og lest, og det glemmer vi, sende smilefjes, så «sendere`n» har det «bra» når de våkner dagen derpå?

Er det greit å la være å si til sjefen sin at man har vært på langtur på morra`n for å avlevere «nattmaten» når du kommer for seint på jobb, og heller si «Bilen starta ikke???» – Når det faktisk er sånn at bilen ikke starta er det vel greit det kanskje..  Er det greit å grine som en stukken gris i bryllupet til vennen din, når dere har hatt dere så det har plystra, og hun, da bruden,  kanskje ikke vet det?? Hadde man da i utgangspunktet blitt invitert i det hele tatt? Er det greit å dra i bryllup da? Eller er det ugreit…? Jeg konkluderer med at her er det greit! Alt kan man ikke vite..

Er det greit å ha seg med noen som er 12 år yngre? Er greiere om det er mannen som er eldst? Eller er det ugreit?? Spiller det noen rolle om hvor gammel den som er eldst faktisk er? Er det forskjell på om den eldste er 51 eller 35?? Eller er det bare greit om du heter Demi Moore å være dame i sånne tilfeller?? 

Er det greit å troppe opp på medaljesermoni på festningen, for å «gjøre seg ut» for et helt kompani? Så de faktisk svimer av den ene etter den andre? Eller er det ugreit? Er det kanskje mer ugreit dagen etterpå?? 🙂 Er det greit å invitere seg sjøl i selskap, selv om man ikke forlanger store oppvartingen, og faktisk invitere resten av nabolaget også, eller er det ugreit?? Hvor lang tid bør da vedkommende vert få i tidsfrist? Er det greit å gjøre det sånn, eller er det ugreit, og er man da i tilfelle en snylter???  

Er det greit å bli sur på en gammel flamme, også kalt «rundkjøring», når han ikke vil bli med deg hjem etter en tur på byen, sånn for hyggens skyld? Er det greit å da si «det er den tynneste unnskyldningen jeg NOEN GANG HAR HØRT?? – Eller er det ugreit!? Er det greit å sjekke telefonen til kjærsten? Og dersom man har mistanke om at sånne ting kan foregå mot din mobil, er det da greit å bytte ut navn på telefonlista? Eller er det ugreit når du kaller «Tore» for «Trude» for å unnga eventuelle konfrontasjoner??  Er det greit eller ugreit?

Er det greit å si til folk at nå må du snart slutte å drikke? Eller er det ugreit? Er det greit å feire 35 års dagen sin så pass hardt at man våkner og innser at man faktisk har levert varene fra kveldens glade natt ute på byen, foran senga, – uten å merke det? Eller er det ugreit? Er det greit å bytte apotek søndag nr. 3 på rad når man IGJEN må stå der med capsen langt nede i fjeset? Eller er det ugreit? Er det greit å synes at trønderdialekt er ok, når man ikke liker bergensk?? Eller er det både ugreit og urettferdig?? Er det greit å ha det så moro på fest at man faktisk gruer seg til å se på kameraet dagen derpå?? Eller er det ugreit, og et tegn på at man bør slutte å ha med seg kamera.  Er det greit at folk faktiks tror du er helt gærn når du faktisk ikke er det? Eller er det litt ugreit?

Er det greit å aldri få lagt seg tidlig nok?? Eller er det ugreit.. i morra.. IGJEN??? 🙂

Er det greit å skrive hva man vil på bloggen sin, eller er det ugreit?Er det sånn at man både må ringe og sende sms hvis man føler seg støtt? Er det sånn at noen faktisk må innse at alt faktisk ikke dreier seg om deg?? ( Så legger jeg til at dette er skrevet FRITT etter ting og tang jeg har HØRT.. hehe.. ) – er det greit å  juge? Eller er det litt ugreit??

 Føler sterkt at Part 3 kommer plutselig!!! – Det er mye som kan være både greit og ugreit.. 🙂

Reklamer

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s