Flott og fantastisk!

Åkei, hva skal`n si.. Om dagen er jeg mentalt sinnsykt sliten.. Føler faktisk ikke at «sinnsykt» er et godt nok dekkende ord en gang, da det er utbrukt.. Alle sier jo «sinnsykt» hele tiden. Inkludert meg sjøl. Også sier jeg «fantastisk» enda oftere.. Er det mulig.. Skal slutte med det «fantastisk»-greiene. Det henger ikke på greip i det hele tatt. Skal gå tilbake til «flott»!! Det er myyyye flottere.. Sånn… Flott!!! Dessuten; det å bruke «mentalt», «sinnsykt» og «sliten» om seg SJØL i en og samme setning skulle jo gitt bøter! Skjønner`u eller? Jeg henger ikke med om dagen. ( Dette så jeg jo ikke før jeg nesten publiserte..  Note to self: du trenger å lese korrektur, eller en-gang-til om ikke annet! – i alle fall nå om dagen!)

I morgen er det den store underholdningsdagen for meg og Øvis. Jeg har lagt alle remediene jeg skal ha med meg i en haug på gulvet. Sangen kan jeg ikke, og jeg har ikke strøket skjorta, men jeg jobber vist best under press, liker jeg å si om meg sjøl..
Har akkurat hatt en lang samtale med søster`n på telefonen. Hun telefonerte meg for en time siden.. (HHÆHÆHÆÆÆ «telefonerte!???» FLOTT!!! – holdt på å skrive «fantastisk» men klarte å la være. Men tenkte det umiddelbart..)

Det går mye i sykdom og elendighet i samtaler med de nærmeste om dagen. Det ser ikke så lyst ut, og etter ett år og åtte mnd erklærer jeg meg herved for «mentalt sliten»! Sånn er det for oss alle mann. Broder`n har hatt bi-huledittogdatt, og hallois. Søster`n har hatt kyssesyken (oppdaget veldig seint) og et hjerte som hopper i utakt, og jeg har i dag vært hos kiropraktor.. Flott!! (Ikke fantastisk i det hele tatt..) Men jeg trengte nok å dra dit. Skulle gjort dette i desember etter hva en henvisning som ligger i skuffen sier, men dit dro jeg IKKE! Så da sjefen (- over alle sjefer) rett og slett sendte meg til kiro-dama, var jeg jo nødt til å gå da..

Så i dag har vi pusta inn og sakte ut, og KNEKK!!! Og pust inn og slapp av i skuldrene og KNEEEEKKKK!!!! Hallois.. Ante ikke at det gikk ann en gang jeg. Priser meg lykkelig for at fysioterroristen ( har ikke helt fått tak i tittelen på det mennesket) var ei dame, og ikke en mann. De er ofte så sinnsykt sterke!! Hun hadde kraft i klypa for all del, men når du ikke tåler strålen i dusjen, skal det ikke mye til..  Så nå setter det seg her og der på oss alle mann, og sliiiten… Snakker om.

Jeg har trent i to timer (knekkis-lady ikke fornøyd med det kanskje??) og da blir jeg glad. Endorfiner!! JUHUUU!!! 🙂 🙂 Jeg blir serriøst glad når jeg trener!! Takk og lov!! Vil egentlig løpe i skogen, men to timer på sykkel får være nok.

Så kommer jeg hjem.. BANG.. sliten igjen.. I huet. Men fikk fora systemet, vaska en maskin med tøy, og kasta alt det jeg skal ha med meg til Kongsberg i morgen i en haug på gulvet. Det er kjempe bra det altså! FLOTT, faktisk! Regner da med at jeg ser den, så jeg ikke glemmer.. Her er den..

Sorte platå støvletter, skinnjakke, singlet, shorts, øredobber?? Kjede?? Hmmmm.. Og må huske.. Strømpebukse!! Noe mer!? Jo parykk!!

PS: skal ikke ha med katta.. 🙂

 På onsdag kommer venninne-i-krigen hjem. Halvveis for godt, og det skal bli fint. Med litt de-briefing (høres fint ut??) i Oslo-by`n før hjemkomst, så er frøkna tilbake. Welcome, my friend!! Gleder meg til å se deg! Pusen sikkert også! 🙂

Nå vurderer jeg å bytte ut vinterdynene også. Det kan muligens ha noe med å temperatur å gjøre. Eller at man faktisk ser ut som ei skurefille når man står opp. Da rett fra bøtta. Det holder engentlig å se ut som en tørr-mopp. Jeg prøver å dame meg opp, men sliter litt.. Sliter MYE.. Noen som har ei sommerdyne klar?

Snakker om dyne så sovner jeg nesten.. Takk for meg på manda`n!!

Reklamer

2 kommentarer om “Flott og fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s