Søndag…!

Og plutselig var klokken SJU på kvelden eller? Jeg skjønner ikke hvor den dagen tok veien? (Den har vel blitt borte i film og skravlings med venner??)

Egentlig har jeg mest lyst til å gå en tur nå, men jeg havna på verandaen i solstolen med en god bok.. Det klør fremdeles litt i gå-foten og mp3`n ligger klar! Endelig er det en «vanlig» mandag i morgen, og det skal bli gøy å sykle litt igjen! Det er jo år og dag siden sist sykkeltime på åssiden! Men i morra er det dags!! 🙂 Kjenner meg glad for det.

Ellers skal uken gå med til messedag på en av avdelingene, og trim og jobb som vanlig. Jeg skal vel kjøre en halv-maraton time på lørdag hvis jeg ikke tar helt feil? Før det blir 105 årslag i Svelvik på lørdag, med påfølgende konfirmasjon i vekk-i-stan på søndag. Note to self: kjøpe gave kanskje?! 🙂 GaveR faktisk!!

Jeg må også gjøre en innsats på skumgummifronten, og fikse litt ting og tang til veranda- Unyttig info kanskje?

Så nå ligger jeg på sofa`n da, og brå-blogger fordi det kan se ut som jeg vært øyeblikk kan bli rastløs…

Herremin, nå er det Svenske luksusfellen på tv!! Jeg er jækla glad jeg ikke sitter i en leilighet på 27 kvadrat, og har handlemani! Dama som har gått i fella nå, ønsker seg så indelig en mann, og så er hun litt ensom, så da handler hun seg vekk i steden!! På Svarowski (skrives sikkert ikke sånn)-krystaller, Marilyn Monroe (høres veldig rart ut når de sier det på svensk) -effekter og rosa plast dingser?? Og hun har faktisk en bod i kjellern i blokka full av hagemøbler tilffelle hun skal flytte?? Hun bor der jo bare MIDLERTIDIG, på tjuende året da eller??? HÆ? Du snakker om tragisk.. Åååå takk og

Ikke noe grand prix her i gården!!

 pris at jeg ikke er DER!! Dette programmet må jeg faktisk se litt på..

Å ja!! I går var det jo Grand Prix!! – så ikke et minutt av det!! HURRA!!! Jeg tilbrakte kvelden hos 3. etasje, og der var det ikke akkurat tv som stod på programmet, men en ny variant av musikk-quiz! (Eller den er kanskje ikke så ny?) Vi hadde faktisk «kan du teksten!?» Veeeeldig festlig for oss! Men kan muligens ha vært mindre festlige for naboene?? Men vi var rimelig flinke! Må si det!! 🙂 🙂

Så.. over til joggesko, ramlösa og sikkerhetslenker… 🙂

Reklamer

En kommentar om “Søndag…!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s