Føret på Storsteinsfjell i dag!!

Dagens gode gjerning har vært hyttemaling! Til gården hører det med ei bitte litta ett-roms stue på fjellet rett bak barndomsheimen utpå «landet». Det er ca tre kvarter å gå opp, og halvtime ned. I vanlig tempo, med innlagte drikkepauser. Helt fint! Hytta ble satt opp i 1910 og det er ingen ting av verdier der, bortsett fra hytteboka og ett klenodium jeg fant! (bilde kommer) Hytta var i grunn begynt å bli grå i fargene… Søster`n starta maleprosjektet i fjor, og i dag skulle vi fortsette. Skauen er ikke fri for snø. Så er det nevnt. 🙂

Pappa tippa på 40 cm snø rundt hytta. Så ille var det ikke, men vi kan si det sånn at det lå sokker ute på bordet til tørk når vi var fremme. Jeg synes skauen er kjempe trivelig! Det lukter godt og er så fint! Jeg + natur = sant!

Så; med meg og søster`n og to bikkjer bak i kassevogna til svoger`n, med han ved «roret» og niese-Nora i passasjersetet, entret vi dette fantastiske landskap. Opp gikk det rimelig greit, og ned gikk det fort. Snøen bærer enda her og der, men man kan vel si uten å overdrive at det er forholdsvis mye snø, her og der. Innimellom bart, innimellom søle, innimellom søkke-vått og tidvis tørt. Flott! 🙂 Verst var det nok for svoger`n som gikk bakerst og lurte på om ikke det var mulig at vi tråkka opp spor i str. 46 i steden for 38 :).

Vi fikk malt hytta, men litt lite maling (forøvrig Låve-rød) tegner til nok en tur opp. Vi bar ut «alle» møblene og satt Nora til å kostegulv. Med tillatelse fra eiere`n satt vi fyr på sofa`n og et utrolig stygt, gult gulv-teppe midt utpå plassen der. Lampeolje og sofa? = Full fyr! 🙂 Nå er det bare fjærene igjen av den sofa`n. Vi tar dem med ned neste gang. Dog er det mye som skal opp der, så jeg lurer på om ikke noen til sommeren skal en tur opp der med feks. ATV?? 🙂 Mulig jeg kjenner noen man kan høre med ja!

Nora fikk æren av å skrive i hytteboka før vi skulle gå. Liten 11-åring var sliten og sovnet nesten på benken ute, før vi startet turen tilbake. Du snakker om å le seg i hjel. Vi ramla og datt i tur og orden, og når du for gang nummer 43 går igjennom snøen, kan du ikke annet enn å le. Svoger`n var først nede med to bikkjer som bokstavlig talt dro han ned i ei faderlig fart! 🙂 – Kommentar fra Nora: «Dere ler jammen mye av ikke noe??!» 🙂 🙂 Ja, det skal man. Vi fortalte at det var verre når vi var på ski-tur. Jeg og syrra`n er et godt latter-team!

Frisk luft gjør noe med deg.. Du snakker om slapp. Var oppom tredje etg. og utrettet fint lite, mens Pilen-flyttebyrå holdt på. De sterke gutta har bært og bært, og jeg har tatt i en klut, henta ei bøtte, lånt bort en støvsuger og hjulpet til litt med en sofa. Det er vel ikke noe å slå i bordet med.. 🙂 Dagen er på hell, og her er det en stor date med sofa`n kjenner jeg. Dusjen er gjennomført og jeg er om mulig enda nærmere total-hvile puls. Jeg stortrives!!

Her kommer diverse bilder fra turen!!

 

Glad og klar for skogen!
Hytta kommer til synet!
Koste-piken 🙂
Malings!
Klenodiumet; "Soda Streamer"!!!!
Kose-piken... 🙂
Sofa-brenning i snøen..
Deilig vår innimellom
Snø-vandring
Funny face og smiley face
Svoger`n og bikkjene i fantastisk trynings! 🙂
En meter igjen av snøen... DA tryna jeg!! 🙂
Reklamer

En kommentar om “Føret på Storsteinsfjell i dag!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s