Gravlegging av «Onde Victoria» – Glad søndag!

Søndagen er over, og jeg er hjemme fra søster`n. Har vært ute med gave og skravla litt om «kreti og pleti» 🙂 Helt til kjæresten hennes kom hjem, da snakket vi mer om viss og vass.. 🙂 Han var sliten stakkar.. Hadde kjørt bike (antar jeg) hele helgen, og hadde fullt av lo på føttene.. 🙂 Flott altså 🙂 Sånn går`e når man bare bytter undertøy og t-skjorte! 🙂

Lunsjen med venner var som den pleier. Noen med få tilkjempede barne-fri timer, noen med uthvilte øyne etter kun sofa dag i går, og noen med nervene uttapå, og noen med nervene inni.. 🙂 Nøyaktig som det skal være. Og noen som bare var glade. Det var meg 🙂 Dagen har vært super! Ja, sånt rent bortsett fra kampen da, det var jo HALLOIS og et sant helvete.. 😦 Men men, foppal`n er rund og Brann var best, så man må tape og vinne med samme sinn! – om det er litt dystrere, så er det bare å snu seg vekk fra pottitåker`n og ta i mot neste utfordring.
Jobb pc`n derimot er ikke akkurat startet i helgen, så det blir vel kl 7 i steden for 8 på meg i morgen. Det gjør ikke noe. Føler meg full av energi og klar for dagen som kommer. Må det bare gå faderlig fort til torsdag! 🙂 Det er den store merke-dagen denne uken. Ja, rent bortsett fra konserten på tirsdag og festen på lørdag. Wildcard-party er ikke å forakte! Djulia «hoster»  (Inglish) og vi inntar kåken.. 🙂 Blir så fint så! Eneste jeg frykter er mugger.. For mange mugger er ikke bra.. Dersom du lurer på hva «Wildcard-party er så.. ring meg.. 🙂 Tar ikke det på bloggen.

I dag har jeg også hatt en hyggelig telefonsamtale, som forøvrig startet med en sms som lød omtrent sånn; » Hva i svartestehælvette, her søker jeg på bloggen din og.. bla bla bla!!!!!» Hehe.. Jeg tok det som ei skikkelig dame og slo like gjerne nummeret. 🙂 «Onde Victoria» kan også vise seg fra sin egentlige side  håper jeg det ente med 🙂 Innimellom kan jeg faktisk krype til korset og si «unnskyld, jeg tok feil!» – da var det greit å få «det er vi ferdige med :)» tilbake. Igjen; tap og vinn, med samme sinn, og -ja, jeg tok feil. Egentlig var det beste at noen kanskje trengte det sparket fra «Onde Victoria». Jeg går å hente en spade, og graver ned hele dama. Nå har jeg jo med vekslende hell sendt henne på den kostskolen i sveits uten både mobiler og mugger i flere vendinger, men hu skulker semesteret hver gang, og sniker seg hjem igjen. Jeg har til og med sendt henne ut i skæven for å spikke fliser! – hu spikker ikke særlig lenge av gangen der heller.. Sikkert litt mørkeredd. Så da prøver vi spade-varianten denne gangen..

Venninne-fra-krigen har også ringt meg i dag! Midt i is-fortæring på bursdagsselskap 🙂 Veldig hyggelig å snakke med henne igjen, og jeg skal hilse så mye til alle som kjenner henne! Jeg har enda ikke skrevet om Ars Vitis mailen, men det kommer. Jeg har vært hos søster`n og tatt noen bilder i dag, men det ser ikke ut som de har kommet over på mail enda, så derfor må det vente litt.. Men jeg vet jeg har lovet, og jeg skal holde ord. Dalen-turen har jeg heller ikke vært på, men det er jo rett og slett dritt kjedelig å dra aleine da.. Hallois.. Ta hintet! Jeg eller du!??

Joggepatruljen med PT har ingen bestemte avtaler til uka, men jeg skal nok få jogga meg litt. Det blir dobbel-gymnastikk på mandag ( jøss, i morgen alt det?) og konsert på tirsdag. Beth Hart i Oslo! Jeg gleder meg!! Onsdag håper jeg på trim etter jobb, og det samme torsdag. Fredag er ikke landa, og håper på litt trenings på gymnastikken..Men lørdag er klar! Og da er vel søndagen klar også tenker jeg, med lunsj og kamp som vanlig 🙂 Jeg stor gleder meg til uka, og jeg skal gjøre masse gøy. Og jeg skal være glad, glad, glad!!! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s