Et digert spørsmålstegn!!???

Finurlig!!!

Nå har jeg vært hjemme, og kjeda meg litt..

Jeg har sett Tangerudbakken, fantastisk flott program det der!?? Man kan jo lure på hvorfor man er singel når de står å ETER på hverandre på det viset Bjørn Terje og Cecilie K gjorde i dag?? 🙂 Kresen?? JEG?? Aaaaldri i livet! 🙂 🙂

Før det greiene der dro i gang, var jeg i kjeller`n og henta opp to digre greier med hjul på. Kassene med sommertøy.. OOOFFFF.. jada, det går på, men.. jogge i morra eller? 🙂 Jeg «sa» til Djulia at jeg stikker på butikken og kjøper sjokko, om det går greit, og hun ventet nok spent på rapport.. 🙂 Joda, jeg kunne da saktens dra på butikken, men kunne vel kjøpe blomkål i steden. 🙂 Blanda meg saft-og-vann, og spiste knekke med brun til middag da.. Godt vi skal på tur sammen, Djulia! Hehe.. Bortsett fra at jeg får ligge på andre enden av stranda til jeg er halvparten så brun som henne.. Haha!! Nei, da, komplekser driter vi faktisk i på den turen der! Det er nok av gærninger om ikke vi skal skamme oss for str. 38, eller gjennomsiktig blå-hvit farge på kroppen!!! Dette blir fint! 🙂 Legger på minnet at skal fikse blender! 🙂

Etter Tangerud (som forøvrig drar til Filipinene om 2 uker, – da neste episode kommer) leste jeg blogg. Min egen faktisk! JØSS! Jeg husker ikke halvparten! Brukte arkivet og bare gikk inn på de forskjellige månedene, og leste litt av det jeg har glemt. Lo meg nesten i hjel av «Måkke spørre mannfolk!». For å komme med en oppsummering der; det blei bil på sjefen!! 🙂 Jeg vet ikke om det er blogg innlegg som egentlig burde få en oppfølging? Er det noe jeg har skrevet om som jeg ikke har fulgt opp?? Ja, bortsett fra Dalen kiosk da! – det skal jeg helt klart følge opp. Men er det andre ting?

Jeg merker at jeg skriver anderledes nå. Jeg skriver ikke sååå mye om temaer. Åffår det?? Jeg tror det er fordi livet har fått litt annet fokus, og jeg er ikke sååå opptatt av om man bruker refleks eller ikke? Eller Stol-tingsvalg, og friidrett? Jeg vil ha tilbake det fokuset! Jeg bør skrive mer om TING igjen!

Og nå som jeg faktisk har skrevet det, må jeg ta meg i nakken.. Men aner ikke hva det skal dreie seg om da? Jeg skriver jo egentlig bare om ting som passerer i løpet av en dag, men HVA ER DET DA??? Køkjøring? Trening? SMS? Veska mi? Veranda? Hva bør det skrives om? – jeg skjønner ikke bæra. Og hvor mange vissvass innlegg går det ann å publisere på en dag? Hundre??

Hva har skjedd i huet mitt tro? Og skal jeg (burde jeg) egentlig publisere dette? Det er flere lesere nå, enn da jeg skrev TING.. Åffår det? Jeg kan jo stille nøyaktig en million spørsmål, og de blir ikke besvart uansett.. Hvor ble det av min kommentator «Undrende»? Det lurer jeg også på. Ikke at jeg ante hvem det var..

OG: spørsmål: hvem  har min Linda Goodman bok?? Og HVOR blir det av bildet av pusslespillet jeg etterlyser? OG; er det kjedelig å kommentere bloggen?? Noe jeg kan gjøre for at jeg lettere skal få tilbakemeldinger fra flere? Fjes? E-mail? Forenkle kommentator-felt? Jeg ANER jo ikke helt hvordan det funker, men det kan jo være jeg kan gjøre noe om det er noe?? Lurer på å legge ut mail-adressen min nå? Skal jammen sjekke om det er felt for det. Også blir jo spørsmålet; er det så viktig med tilbakemeldinger? Tydeligvis!!!  🙂

Jeg blir stressa av statuser på fjes som: «ikke skjønte jeg at livet er nå.. bla bla bla» !!! Ååååå!!! KUTT UT! Jeg vil ikke!!! Jeg tenker at livet starter til sommeren. Hallois? Hvor teit er ikke det? Det starta jo for 34 år siden?? Mulig jeg ikke tåler knekke med brun her altså. Enda ikke hadde paprika på. Jøss.. («knekke» = knekkebrød red.adm)

Nå kjennes det ut som jeg kunne skrevet side opp og side ned, bare med surr og vas. Jeg kan ikke holde på sånn heller vel? Og hvor mange spørsmåls tegn er det i dette innlegget? En million sikkert. Jeg er et spørsmålstegn akkurat nå. Lurer på å bare ta med meg Linda Goodman boka (Stjernetegn, – som måtte LÅNE) og legge meg.. Jeg er bare ikke trøtt.. I morgen blir`e joggings! Og sko-henting. Håper jeg. Bag klar i bilen, og sms klar på mobil.

Makan til vas???

Tipper på at jeg burde holde kjeft nå… 🙂

Reklamer

3 kommentarer om “Et digert spørsmålstegn!!???

  1. Jeg bare sier igjen at trøsten er at solbrunt fett er penere enn hvitt fett, så det får blir trøsten min i Portugal-gal. Kanskje du skal blogge litt om badedrakten/bikiniens historie?

    1. Slettes ikke dumt 🙂 🙂 Jeg lagrer tips! 🙂 Jøss, skrev «tisp» først, veldig mye mer moro!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s