Søster C, Morbror Møller, Hockey og What do you need??

Det er to gode venner jeg har på jobb. I det siste har jeg vært såpass mye borte fra plassen min at jeg har glemt de litt.. Så derfor blei jeg sikkert forkjøla og.. Men i dag er de oppe fra skuffen igjen; Søster C og Morbror Møller.. Here we goooo!!!

Nei, jeg hikker ikke tran hele dagen for det. 🙂 Tirsdag og èn dag til påskeferie. Jeg koker det faktisk ned til 1. Det er jo jobb til to på onsdag..!

Nå ser det ut som det blir hockey kamp på meg til uka også! Flott.. Jocke tar ansvar! Lurer på om det ikke ble Vålerenga/Sparta?? Jeg prøver å følge med litt da. Bør kanskje drive litt research før kamp. Eller spørre de som skal være med. Tipper Jocke kan klare opp i alt jeg ikke forstår. Dersom jeg da får Cheila i nærheten og, tegner det til å bli en fin kveld! Vi gjør oss på kamp!! Det er faktisk samme dag som venninne-fra-krigen kommer hjem! (Inshallah! -skrives det sånn tro?) Så etter kamp er det kanskje hjem og mimre litt!?

Og til venninne-i-krigen; Stua di ser ut som «mornings» da det er byggstøv over store deler nå. Men slæpp off; jeg skal vaske litt for deg! Er det noe du trenger at jeg ordner til du kommer hjem? Handle litt natrium kanskje? Hva er det viktigste å ha klart til du entrer leiligheten denne gangen tro?? Jeg vil tro maurit. 🙂 Gi meg et hint så skal jeg ordne. Jeg skal se på bilen din og.. Gjør jeg forsåvidt hver dag, men nå er den i alle fall fri for snø! 🙂 🙂 Det er vår når du kommer hjem. Bare veier, men snø i skogen, i natt har det vært frost, men nå strååler solen, og jeg tror det blir en flott dag! I går var det sol-snø-regn-overskyet, så det er vel det vi kan kalle usikkert vær uansett. Påsken ser ut til å bli regn regn regn både til fjells og til by`s, men det bryr deg midt i hekken.. 🙂 Du skal jo ikke løpe på fjellet likevel. 🙂 Dog; By-påske for vennene dine? Det er nok en grei påske, vær-messig, å ha valg å holde seg «hjemme» på. Vi gleder oss til du viser ditt blide åsyn igjen! 🙂 Det er kommet innkalling til general forsamling, og da er du hjemme og jeg har fri, så kanskje vi kommer oss dit og. Jeg foreslår at vi setter av en kveld til bytte-musikk-og-jeg-vil-se-bilder-kveld (hvis du kan). Hvor lenge blir du denne gang forresten? 🙂 So long, vi sees!!

Utover det.. ikke mer akkurat nå..  🙂 God tirsdag til alle!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s