Torsdagsoppdatering!

Torsdagsbloggings: Jobbet masse og møter her og der! 🙂 Vært i Kongsberg store deler av dagen, og min gode kollega har vasket bilen min for meg, helt uten å bli oppfordret til det! 🙂 SNILL ALTSÅ! Snart er det vel på tide å bytte til sommerdekk også!? Det skal jeg nok få noen til å gjøre. Mener så vist å huske at de ligger ett sted noen kan komme til å bytte dem for meg?? – Dersom jeg tar en tur, og leverer noe tøy jeg har i bilen!?? Type kostyme?? 🙂 🙂 Ja, da – det ligger klart! (Gjør dekka det også tro?? Eller må jeg ha nye, Sunde??)  Men man vet jo aldri; plutselig snør det igjen. NEI DA!!

Ellers har jeg bare vært hjemme på kvelden.. Jeg var en snart tur innom Elkjøp og kikket på ipoden, så nå avventer bare konkretiseringstilbakemelding fra venninne om jeg skal gå hit eller dit å kjøpe den. Det var noe jeg skulle spørre om også.. JO! – Lisens!! Åssen ær`e med det!? Må finne ut.

Her hjemme har jeg så vidt begynt å tenke på neste kostyme som skal på skjærtorsdag. Da er det karneval med gjengen. Jeg har planen sånn nogenlunde klar, men må muligens tilpasse litt. Det skal jeg få landet i løpet av uka. Det er selvfølgelig suuuper hemmelig, men mulig bilde når kvelden er over kan jeg love!! 🙂

Ellers er det Tangerudbakken på sjørøvertokt som står på tapeten nå. HIV O`HOI, OG EN FLASKE MED ROM!!! hehe.. Det er ikke hver gang høydeskrekken slår ut når du skal ombord i en båt. Det er drit kult at de fra Bersærk  har tatt med Tangerudbakken gjengen på tokt! Det står det respekt av, gutta!!! 🙂 ME LIKE YOU!!

Så nå blir det skattejakt på meg og gjengen.. Så mer telefonsamtaler.. 🙂 Og god bursdag til min gode venn, Samantha i dag!!

DGG: Ehhh.. det begynner å bli vanskelig å finne hva jeg har gjort for noe bra. Det er jeg ikke så fornøyd med. Det kan ha noe med å gjøre at jeg fremdeles er sørpe forkjøla, og nesa renner. Det blir mye sofa og soving om dagen, men… Jeg har ringt Sam og gratulert med dagen, snakket med pappa i telefonen, gjort mitt beste på jobb, og snart skal jeg ringe en god venn til. OG jeg har betalt en gjeng med regninger… Skulle gjerne sluppet det, men.. 🙂

2 kommentarer om “Torsdagsoppdatering!

  1. Ja, dekka er klar. Jeg skal skifte for deg. Men ikke før våren kommer. Man skifter ikke til sommerdekk i -4 grader. Nye dekk trenger du ikke. Sommerdekka er nye.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s