Vrøvl..

Våkna i dag tett som bare det i pappen.. Bihulene var tette som tåka over Liertoppen, og hjelp!! Men ingen ting ibux ikke kan fikse..  Formen er ikke sååå verst nå. Men det skal jammen bli tidligere kvelden i dag enn i går!

Ikke kan jeg komme på noen DGG for dagen heller…?? Jeg aaaaner ikke hva bra jeg har gjort i dag? NOE må det jo være? Kanskje jeg .. nei, jeg har jo ikke det?? JØSS?? Åssen er det mulig da?

I dag har jeg fundert litt over veiene faktisk. Snakker om berg og dalbane om dagen eller? Veien fra Kølla er kun høl og humper, og Rosen?? Kjørt der eller? Herremin, glad jeg ikke skal den veien hjem i taxi fra by`n! (Forøvrig; til helga tipper jeg det blir lite taxi kjøring.) Men sånn er det vel da? Med tæla-hiv (eggesk), og 4 årstider!? Jeg klager ikke. Det er under hundre dager til jeg entrer Villa Rosa i portugal! – Jeg og bikinien jeg ikke har enda, den nye ipoden, som jeg heller ikke har enda – smekk full av musikk, og en haug med bøker.. ååå!! Nei det skal bli deilig!!

Jeg ser helt klart for meg jogge en tur om morningen, dusje, smøre og ligge rett ut for resten?? Heheheee.. jaja, vi får se da!?

Regner det ute  nå eller?? Jeg synes så tydelig jeg hører det plasker i asfalten ute? Eller er det bihulene som spiller meg ett puss? Nå har jeg (heldigvis) persiennene helt nede om dagen så jeg ser ikke noe..

Ja, da var jeg igjen på ett innlegg egentlig blottet for innhold og mening ja. 🙂 Flirer. -så bare fortsetter. Jeg «ser» nå halvveis «svenske holywoodfruer». – AKKURAT ja!! Er det sånn å være rik, holder jeg meg fattig. Samtlige er faktisk dønn blonde og snakker sånn passe seint. – og det er jo litt imponerende når de snakker engelsk til hverandre på telefonen. Særlig når den ene starter på sein-svensken, så slår de over til engelsk? Åffår det da?? Redd vi ikke skjønner sein-svensk kanskje? Appropos «svensk», til helgen blir det harry tur på jentene. 🙂 Påske hålligong skal «sikres». Sååå ja da.. Jeg lyser fremdeles ut stillingen til 2. påskedag. Kommer helt sikkert til å trenge selskap da! 🙂

Nei nå.. : Ibux, så natta.. SÆRLIG jeg legger meg åtte over ni.. Jaaaa…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s