GRATULERER MED DAGEN, VERONICA365!!!

I dag er det jammen «bursdag!!!»

Bloggen min er 1 ÅR!!!

Jøss som tiden har flydd? Jeg er nesten litt stolt!! Ja da, selvskryt stinker sikkert, men for meg er det KULT å ha klart 40 000 klikk på ett år! Del det på 365 dager så får du gjennomsnittlig antall om dagen som har sett på bloggen. Det er 110 om dagen!!! JØSSES!!! Skjønner nesten ikke at det er mulig. Eller så innmari interessant det jeg skriver?

Stor takk til dere som har lest ALT, og stor takk til dere som har lest noe, og stor takk til Maria for at jeg forsåvidt fikk skrive om Z. Det ga meg mange lesere mot slutten av dette blogg-året.

Jeg er litt imponert fordi: når man starter med noe, det være seg trening, blogging, rydding, bedre kosthold, mer sosiale happenings, mindre sosiale happenings.. ja samma hva, så er det ofte sånn at det sklir ut etter en stund. Hvor mange ganger har du ikke satt deg ett mål og ikke kommet dit? Eller ikke holdt det du «lovte» deg selv?? Jeg er sånn sjøl. Grunnen til at jeg fremdeles blogger må da være en ting: skrivekløe. Eller et behov for å uttrykke meg! Noen gjør det privat (feks: dagbøker), andre i syberspace (feks. blogg).
Jeg startet å skrive dagbok når jeg var 11 år. Jeg skrev HVER DAG til jeg var 22! Så litt mer sporadisk frem til jeg var 27. Etter det har dagbokstingen skjedd i perioder. Så ble det blogging, da falt dagboka helt ut.

Jeg har ett ønske for de bøkene: når jeg dør, skal jeg gravlegges og de bøkene skal ned sammen med meg! De skal ikke på noen måte publiseres eller leses av de som finner dem! Punktum! Der står jo alt jeg har tenkt i de årene, alt jeg har opplevd og gjort. Mensen, første kjæreste på barneskolen, all baggasjen jeg har er stort sett nedtegnet. Tårene jeg har grått, og latteren jeg har ledd.. Det er masse minner!!

Men i dag er det altså 1 år med blogg som «feires!» Jeg har forsåvidt allerede spist nydelig kake på jobben i dag, men det var fordi sjefen ble 40:), og jeg har vin i skapet. Jeg har akkurat kommet hjem fra trening, og jeg kjenner at i dag blir jeg støl!! (dvs i morra). Planen er å dusje,  «finne igjen» hjemmet mitt etter en stressa uke, pakke bort etter englandsturen, og ta kvelden som den kommer.

Jeg burde selvfølgelig bedt alle som har lest bloggen min om å møte meg ute! Det kunne blitt litt av ett lag!! 🙂

På ett år har jeg

 • skrevet 372 innlegg, det er mer en en blogg om dagen
 • fått 944 kommentarer, det er masse!!
 • 10.mars 2010, var dagen med flest klikk; 518
 • Besseggen, Tangerudbakken og Grandiosa er det som leses mest
 • Mange av mine treff kommer fordi bloggen min kommer på bloggrollen på dt. no

Det er ikke mye i det hele tatt! 🙂 Det finnes drøssevis av blogger der ute som har sinnsykt mere treff. Men JEG er fornøyd!! Jeg er nok stortsett ferdig med å skrive om Z nå, men det viser nå i alle fall at det funker å blogge om man ønsker å kjøre reklame for noe! Jeg hører jeg burde tjene penger på det, men GLEM DET! Jeg har valgt å bruke wordpress (fordi det ble anbefalt og) fordi de ikke har pop-ups reklame. Jeg vil skrive gode ord om det jeg vil, og mindre gode om det som passer meg. Jeg vil ikke at mine lesere skal få «støy» reklame på skjermen fordi det passer grunnleggere av blogg-typen. Konkurranse var også en «god greie» for antall lesere, men det er jo ikke antall lesere som er det viktigste fremover. Jeg regner med det ramler litt når Hva skjer på Z- inside information nå er over. Men det gjør ikke noe.
Jeg er derimot fremdeles takknemlig for tips om hva dere vil lese om?? Det er bare å skyte fra hofta på det området! 🙂

Så nå slenger jeg meg i dusjen, og takk takk igjen for at DU leste!! You made my day!!

FØRTI TUSEN?? JØSS!!!  🙂 🙂  Gratulasjon er på sin plass!!! GRATULERE!!! 🙂 🙂

Reklamer

5 kommentarer om “GRATULERER MED DAGEN, VERONICA365!!!

 1. GRATULERER SÅ MASSE.
  Kan med hånden på hjerte si at jeg har lest alle innlegg og det har vært en fornøyelse!!!

 2. Woow !! Grattis da Veronica. Kjekt med slike markeringer. Kake i kveld ?
  Stå på videre og nå er våren her 🙂
  Go helg 😀

 3. Du store alpakka!! Jeg er så imponert! Hveeeeer dag fra 12 til 22? Trehundreoghuskerikke innlegg?? 40000 treff??? Flink er du! Flink, flink, flink! …og jeg er IKKE ironisk. Jeg er kjempeimponert! Gratulerer!! 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s