GULE HANSKER PÅ SKISPRINTEN!

Flotte dagen! 🙂 Endelig hjemme i sofa`n, med et par knall gule hansker rikere!

Jeg har vært på skisprint med jobben i dag. Vi har representert bra, og delt ut over 300 par hansker til heldige med-publikumere på vip-tribunen midt på torget. Ikke akkurat i strålende sol, men med masse gule hansker i luften, hjalp det litt på lyset! 🙂

Gull til Bjørgen er jo da selvfølgleig ikke å forakte :). Stemningen i VIP-teltet har vært strålende! Maten var absolutt fordøyelig og det kokte av folk! Det eneste jeg kan sette en finger på, er kun en oppgang til tribunen. For å si det sånn; det var`e trangt !! Men det hører med på en sånn dag!! Det skal være litt trangt og det skal være litt kø. Uten det hadde man jo nesten ikke fått stemningen :)!!

På sånne dager er det utrolig hvor blide folk er!? Jeg har ikke tall på hvor mange smil jeg har fått  fra folk jeg ikke kjenner! Det deles ut klemmer i hytt og dynevær! Drammen stråler på en sånn dag! Det er det liten tvil om…!

Jeg er sinnsykt imponert over hva arrangørene har fått til. Med tanke på det opplegget vi hadde på jobben, og hvor mye jeg har løpt i dag for å ha med 40 stykker?? Jeg bøyer meg under og legger meg over for det Byen Vår Drammen, Drammen kommune og Konnerud Idrettslag har gjort her! 40-50.000 tilskuere, og ikke mer kaos en dette?? Tar av meg hatten!!

Jeg har også vært innom Z! (Selvfølgelig) – Smakte så vidt på maten, og bøyer meg igjen! Stua har vist seg fra sin fineste side og folket koste seg! Det var en glede å se søstra mi smiiiile i dag!! Begge vinnerene av konkurransen har også hentet sine billetter og jeg traff CHETT og broren med «Veronica365» på vip-billetten sin, de hadde det topp!! 

Så nå er det daffedress og Tangerudbakken for min del. Jeg skal bare se litt skisprint reprise på tv om jeg finner noe.. 🙂

Strålende kveld til alle!!

Gratulerer til Marit!! – Det måtte ei dame til for det edleste metallet til Norge i dag gitt.. 🙂 🙂 🙂

Les mer om Skisprinten i Drammen på DT.NO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s