Hvor ble det av meg nå da??

I disse dager er bloggen min gått fra å være bare meg og mitt, til å bli «alles» og «Z» sin. Det er veldig hyggelig, men jeg blogger på andre premisser nå om dagen, enn jeg kanskje ville gjort om jeg ikke hadde «lånt» bort bloggen min til søstra mi, og prosjektet: «HVA SKJER PÅ Z??»

I dag må jeg bare blogge litt «vanlig» så dere ikke skal tro jeg har slutta med det.. 🙂

Først: Liverpool og barnedåp. Jeg var fadder for 5. gang! Jada, du leste riktig: folk betror meg ungene sine 🙂 Det er veldig hyggelig, og det var stas å dra en svipp tur til Wigan, midt mellom Manchester og Liverpool. Jeg har ikke vært på foppalkamp! Det kunne sikkert vært artig det altså, missforstå meg rett. – men denne gangen var det en STEIN-gammal STEIN-kirke som var målet. Den var forøvrig STEIN-kald også. 🙂 Dåpseremonien i England var fantastisk flott. To-veis kommunikasjon og klapping. Bestemor som fikk helle vannet i fonten, og stolte faddere som stod på rekke og rad. Jeg klarte (kryss i taket) å la være å grine, enda det var høytidelige greier. Bare det i seg sjøl er jo en bragd når det gjelder denne dama. Vi sang «Morning has broken», og «He`s got the hole world». Ganske forskjellig fra det som blir sunget i norge, men veldig flott! Presten ønsket til og med den forsåvidt beskjedne forsamlingen velkommen i kirkekoret! 🙂 – vi gjorde nok inntrykk! Det hele var over på 30 minutter, og vi missa akkurat å få lungebetennelse i steinhaugen..

Etterpå møttes vi alle til tre-retters på en golfklubb. Flotte omgivelser med flere miiiil til nærmeste snøflekk. Grønt og fint, og solen varmet godt i vinduskarmen! Ungen var flott i sitt dåpsantrekk, og gråt fint lite. Ikke en gang i steinhaugen grein han når han fikk vann i håret. Han var faktisk mer klar for å plaske i vannet!

Shoppingen var fabolous!! – Jeg skal helt klart tilbake dit! Med mer penger og mindre innhold i kofferten! 🙂 🙂

Utover det har livet dreid seg om jobb, jobb og litt trening. Jeg ser så frem til våren kommer for fullt og det går ann å ta seg en tur i skogen igjen. Jeg får i disse dager en ny veranda utenfor blokka mi, og der skal jeg sitte til jeg får merke i rompa. Bare den blir ferdig.

Jeg registrere også med forferdelse at Parradais er tilbake på tv igjen, og en haug med umodne tjueåringer som ikke kan si «kjøtt» florerer over skjermen. Nesten synd svineinfluensaen ikke lengre herjer i Mexico, da kunne det blitt litt mer action.. Nei, nå var jeg stygg.. Ååå, shame on me.. 🙂 De kan sikkert klare å dra på seg andre sjukdommer.. 🙂 Nei, fytte da!! Enda fælere jeg nå..

Vennene mine er fremdeles i Karibien, og de sender meg (takk og lov) mystiske SMS. Jeg ler meg i hjel. Mappa mi har ikke fått flere skjeer, og jeg har stort prosjekt foran meg mht pakke til krigen. Føler bare jeg kommer meg over skisprinten, og en del av oppgavene på jobb ( den flotte jobben min), – så er jeg der.
Forresten så har min tidligere nevnte nevø, sikkert blitt lei av at jeg ikke har skrevet noe om han, så han har laget sin egen blogg. 🙂 Flink gutt det. HER er linken til bloggen hans, den ligger også til høyre på siden min under: Disse bloggene leser jeg. Favorittnevø- Robin Renè (Han er sønnen til storebroren min; klart jeg er stolt!!!)

Jeg har det egentlig veldig bra!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s