Hva skjer på Z? Inside Information del 1

Så går vi innenfor dørene. Der åpner det seg ett stort lokale! For dere som er kjent, det er like stort som hele cafè- delen nede i 1. etg!!!

Åpningsdatoen er satt til selveste planke-løp dagen i byen. 11. mars!

Skisprinten er altså den store åpningsdagen. For de som har fått/får plass vil dette være første gang gjester får se det nye lokalet. .Z har planlagt stor fest!!

Med 12 skjermer og 3 projektorer, som selvfølgelig viser direkte sendingene, og kjempe utsikt fra vinduene i 2. etg., kan planke-løpet oppleves på nært hold! Midt i gryta, der det skjer. Stemningen kan tas og føles på denne dagen på Z! 

Her vil du få full pakke for en tusen lapp! De disker opp med grillmat på dagen, gluewine, og tapas til kvelds. Det er bare nødt til å bli stor stemning! (Kommunen selger plasser i vipteltet til 1500,-)

Booking gjøres på post@zbar.no, spørsmål kan stilles til daglig leder, Maria på 90 20 22 12. De har noen plasser igjen, forteller Maria. Z er åpent fra ca kl:11 og ut kvelden. Noen bedrifter har allerede spesial-avtaler med hensyn til når de starter og hva de skal bruke storstuen til. Men nå det er førstemann til mølla, for å sikre seg billetter og den store dagen i Drammen, -sammen med de beste i verden på ski. (Z er kun åpent for skisprint-gjestene, med billetter denne dagen).

Jeg har vært der på skisprint før, og det er ingen tvil om at det er vel verdt å ha en plass hvor det er muligheter til å være både inne og ute, god service, lett tilgang til fasiliteter som toalett, og god oversikt over løpet.

Har du billett?? 🙂

Men tilbake til det som skjer i 2. etg:

Det blir en piano bar, det blir coctail bar, og champagne baren oppe blir der den er pr i dag. -Rett før toalettene. Garderoben er allerde flyttet opp i 3. etg.  Det er flere rom, og skal bli hyggelige sittegrupper. Og det blir èn nedgang til! Hvis du står innerst i cafè delen nede, mot Kid på baksiden, er det en dør. Her er det en trapp som også vil føre direkte opp i de nye lokalene, i tillegg til den gode gamle trappa vi har gått så mange ganger! Altså, det blir luftigere, og mer rom for «spankulering!» «Runden» er nå utvidet! Før kunne du gå via discoteket og inn i cafeèn, og tilbake igjen. Den lille passasjen mellom de to, var valg mulighetene du hadde. Nå kan du gå opp og ned både her og der, så husk på å meld fra hvor du går!!

I dag har Z lov til å ha 349 gjester inne, med de nye lokalene er det nå rom for 702!! Ja da, vi snakker 300 nyoppussede kvadratmeter!!

Nå følger noen bilder!

Så kan man jo spørre seg da; Åssen skal de bli ferdige?? Jeg spurte Maria om hun var i rute, og hun sa; «JEG er i rute ja!!» Men er prosjektet ditt? -spurte jeg da. – «Så lenge jeg er i rute, er prosjektet i rute..» svarer søstra mi.. Flink jente! Vi gleder oss til å se resultatet!!

I neste episode av «Hva skjer på Z» skal vi vise flere bilder, snakke mer om konseptet og tankene de gjør seg rundt den nye delen av Stua.

Z takker også sine samarbeidspartnere:

 • Bilglass spesialisten v/ Glenn Andreassen
 • Design og 3 interiør AS
 • Amai Norge Entertainment v/ Zoltan og Tony
 • Jan P. Zyngiel
 • Håkon Lundteigen
 • Karl Otto Ventilasjon
 • Otera v/ Dag
 • Konnerud Rør
 • Team Suzuki National
 • AD arkitekter
 • Og alle ansatte!!
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s