«Olimpiske Leker»

Jeg må flire!! Nå ære i gang igjen!:)

Jeg husker den tiden da vi satt å så på OL med stor iver. For meg er den tiden litt borte blitt. Det er nesten som Grand Prix. Før var det den ene gangen i året, nå er det minst seks mnd med innledende runder og mas fra ende til annen.

Når det gjelder «Olimpiske Leker» føler jeg nesten at det begynner å halte litt. Særlig når man går på med så høye kneløft og forventninger som nå. Selvfølgelig er noe av grunnen til at de halter litt for meg, noe med å gjøre at mange av sendingene nå går midt på svarte natta, da sover jeg, og følger dermed ikke med. Jeg drømmer liksom ikke om Nordtug i løypa. Men jeg har fått med meg såpass at tidligere nevnte gull-kanditat fikk en 41.plass i natt. Det kvalifiserer vel mer til Ull-medalje på ski det…

Det viser vel bare at vi ikke skal være så selvsikkre. Store oppslag i avisene om at Norge var tidenes mest vinnende nasjon i vinter OL gjennomtidene? veeeel.. kan hende det slår litt sprekker? Nå har jo ikke alt av konkurranser gått enda, vi er fremdeles på ting og tang av konkurranser  jeg ikke helt skjønner, men så langt? Ikke sååå bra som håpet. Sølv og bronse har jeg hørt om, og en del om doping. De andre må være dopet, ikke sant?? Det er det vi gjemmer oss bak da. Håper på 40 dopa folk før i løypa? Neeei, det funker ikke sånn veit du.

Hadde jeg vært en som måtte ta til takke med ull-medaljen hadde jeg kanskje også startet med å ikke si noe, for så å slenge «skylden» på de svenske smørerne mine. Jada, ser den.

I lunsjen i dag flirer vi litt, og jeg konkluderer vel bare med at det er på tide å ikke være så kjepp høye. Dessuten, det er alltid Norge som vinner, men feks. Petter Nordtug som taper. (jeg veit fader ikke om han skriver navnet sitt sånn en gang) Hallois.. Mange av de som sitter klistra til skjermen er det jeg kaller soffa-trimmere. De SER trim, men gjør gjerne ikke et handslag sjæl. Og klager over at DE taper, eller DE gjør det ikke så bra eller.. ja, it goes on. Kom deg ut i løypa sjøl, få opp pulsen på en regelmessig basis, så skal du se at noen dager funker det, andre ikke. Jeg skjønner at disse OL-folka trener som en jobb, men har ikke du også dager på jobben som er bra OG dårlige?? Er det da naturlig å skrike ut om at Norge er den beste ever? Nei, noen ganger er vi faktisk ikke det. Noen ganger Ull, noen ganger Gull..

Jeg hørte de snakket om OL på radioen i dag og.. ikke 2010, men 1994. 🙂 hehe, ja vi finner det beste og snakker om det. 2010-lekene er det kanskje ikke så mye foreløpig å si noe om??

Jeg går for ULL i år! 🙂  Let the games begin!!! (fritt etter Juan Antonio, er på fornavn med gubben da ikke gidder å google stavemåten på etternavnet.. 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s