VG.no og Dagbladet.no sliter!!?

Jeg prøvde å gå inn på vg.no og dagbladet.no nå, men det gikk rimelig dårlig. Tilfeldigvis kom jeg over denne artikkelen på NETTAVISEN:

«Tyrkisk hackerangrep mot db.no, vi jobber på spreng med å komme opp igjen», meldte utgavesjef Eugen Brandal Laran i dagbladet.no på Twitter ved 21-tiden onsdag kveld.

Kommer ikke inn
Da ble de som forsøkte å komme seg inn på nettsiden møtt av et hvitt felt.

– Vi er fortsatt nede, men kommer inn av og til. De som drifter anlegget vårt opplyser at de har sjekket ip-adressene som har vært inne. Det viser seg at flere tyrkiske ip-adresser har begynt å laste forsiden vår 5000 ganger hver over en kort periode. Det er det som kalles DDoS-angrep, sier Brandal Laran til Nettavisen like før klokka 21.30. Kort tid etter så det ut til at Dagbladets nettside var oppe igjen.

Ifølge Brandal Laran kan det også være ting som tyder på at hackerne har kommet seg inn på serverne.

Også VG Nett er nede.

– Vi vet ikke hva som skjer, men jobber med å finne det ut, sier en journalist på VG Nett til Nettavisen. Mannen vil ikke ha navnet sitt på trykk.

Muslimske protester
Dagbladet har den siste tiden vært i hardt vær blant norske muslimer etter en forside der et illustrasjonsbilde viste et skjermbilde med en karikaturtegning av profeten Muhammed.

Les også: Frykter verre Muhammed-opptøyer

Forsiden har ført til demonstrasjoner blant muslimske drosjesjåfører i Oslo, og det er varslet en større demonstrasjon foran Stortinget fredag.

Tyrkiske hackere har en lang rekke ganger markert seg i forbindelse med Muhammed-tegningene, men det er første gangen en så høyprofilert side som Dagbladet.no har blitt angrepet.

Og hva har jeg å si til det?? Jo: JASSÅ???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s