Mandagsblues igjen…

Merkelige dagen altså! :/

Har i dag sittet hele dagen på jobben med radion plugga godt inn i øra. LANGT inn.. Følte at jeg har fått alle nyheter og balader rett inn i hjernen. Hjelp.

Akkurat som jeg er litt på siden av meg selv i dag. Kan være jeg tenker litt på morgendagen, på sykehus og ting. Egentlig er det vel sånn at i morgen skal vi være glad om vi i det hele tatt kommer oss til sykehuset. Formen er ikke akkurat stigende. Jeg finner ut av det i morgen. Knekkebrød har definitivt smakt papp, selv om man har på all verdens farger. Jeg har en magefølelse og den er ikke god. Mista faktisk matløsta i stad, og det er ytterst sjelden skjer!

Venter nå i spenning på at Cheila skal dukke opp, og referat fra 2. etg. senere i dag, eller i morgen. På anlegget er det Pink Floyd og alskens ting som overhodet ikke hjelper på alle de lange trådene som ligger uttapå huden. Vondt i huden faktisk!! Det er nesten 4 kvadrat meter med merkelige nerver det? Spredd utover! Like vel kjennes det som det sitter litt for trangt. Må snart trekke pusten!!!

Hjelpes. Hørte jeg «Godt nyttår?» (knis, måtte faktisk flire – men det er hemmelig, for orker egentlig ikke le)

Gymnastikken var flott i dag og. Jeg har vært oppe i 96% av maks, av forskjellige årsaker. Jeg lurte ett øyeblikk på om jeg var blitt helt gærn. Men kundene var fornøyde og mange i tallet, så jeg er glad for det.

Prøver igjen å trekke den korte pusten min, og tenker fremover! Til juni! Da er det portugal-gal! 🙂 Skal bli deilig. Men før det er det påske.. Og quiz, og karneval, og .. sukk.. Dette kommer til å gå fort håper jeg.

Eller gjør jeg det???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s