HEIA RUSSEN!! -SHIKKELAKKE!!!

Nei, da er det vel bare å si «Heia Drammen» igjen da??

Nå  har de jammen SLETTA russetoget nå! «DE» er 17.mai komiteen i Drammen kommune. Bittelittegranne stolt for å være Liung sånn innerst inne nå! HER er dt-linken.

I fjor var det ballong idè, i år er det Russe-tog fjerning. Jeg lurer på  når de får rakett-ideen? Se å få sendt den komiteen til himmels!! Makan, der sitter dem oppi styre og stell og doper seg ned på konfekt og vafler!! Hvem er det som har sprit i vafelrøra der oppe`a??!! – og så i SÅNNE MENGDER OG DA!!!

Jeg synes det er heeeeelt hinsides!! Russetoget i Drammen har gått siden 1905, etter hva jeg kan lese i avisa, så da var det enda godt en Lavrans slang innom så vi fikk stryki det toget av plakaten, sånn fort og gæli. Var jo rimelig «utgått på dato» ja. Snakker om!!! Jeg kjenner jeg blir sååå provosert!! Dette blir begrunnet med følgende: (Klipp og lim fra dt:) 

Kvaliteten har, med ett unntak, blitt dårligere for hvert år som har gått. Evalueringen fra fjorårets russetog førte til enstemmig vedtak i komiteen i går, sier Kierulf.
Erfaringen er ifølge politikeren at russen ser så slitne ut, at man får inntrykk av at de har mest lyst til å gå hjem og legge seg.

– Det har skjedd så mye før 17. mai at de fleste er slitne, sier han.

Han mener russetog har gått ut på dato, og begrunner det med hva russetoget har utviklet seg til å bli.

Ja da såååå!! HERREMIIIIIN!!! LA NÅ UNGA GÅ I TOG!!! Fader altså! -og for pokker, snakk nå med Russen før dere bare sletter ting. KOMUNIKASJON!! – jævla lenge siden den komitè-gjengen gikk på skole eller?? Hallois, det måtte da være hundre andre måter å prøve å dra opp «kvaliteten» på toget før man sletter det? SNAKK SAMMEN! Lag et tog MED russen, hjelp til, legg andre føringer, SKJERP DERE! Å sinne på sjølve 1. juledag nå. Skal melde meg rett inn på den siden på FB, tvert! Dessuten står vel alle fritt til å velge om de vil se på det toget eller ikke. Jeg har ikke sett det på hundre år (litt overdrevet kanskje) men det er da ikke dermed sagt at andre skal få lov til det hvis de vil? Hallois, halve russen har jo toget i bakhodet 16.mai, så kanskje noen til og med skjerper seg for å ikke se sååå sliten ut når du vet far og mor kommer til å stå ett eller annet sted ved veien å se på deg!

Å JEG BLEI SÅ SINNA!!

Og så på toppen av det hele tilby dem plaster på såret: – Dersom russen er interessert i det selv, så kan man diskutere om de kan få stille ut de fineste russebilene bak Torgscenen, sier Kierulf. Jeg er ordløs..

 Men; Freddy Hoffmann sier følgende (kan leses på dt og FB-gruppen):
«Hei, alle sammen. 17. mai-komiteen i Drammen er valgt av bystyret i Drammen for å legge til rette for en folkefest på Norges nasjonaldag. Russetoget er et innslag med røtter tilbake til 1905 og er en tradisjon en 17. mai-komite ikke kan fjerne med et pennestrøk. 17. mai-komiteen står fritt til å evaluere avviklingen av russetoget og komme forslag til forbedringer, men å avlyse årets og fremtidige russetog på bakgrunn av erfaringer med fjorårets russetog er en beslutning tatt på sviktende grunnlag og utenfor 17. mai-komiteens kompetanse. Det er med andre ord ingen grunn til å avlyse planleggingen av årets russetog.» –Dette er ikke et arrangement som kommunen er involvert i. Det er russen selv som er arrangør. Hvis de søker politiet om tillatelse og får det, blir det tog.

KJÆRE RUSS: GJØR HVA DERE , LAG TOG OG VIS DEN BALLONG-TOG-SPRIT-OG-VAFEL-KOMITÈEN AT DERE KAN!!

HEIA RUSSEN!!! -SHIKKELAKKE!!

Reklamer

Én kommentar

  1. I år skal til og med jeg se russetog!!!
    Må jo bare bli en høydare å lese alle bannerne i år.. regner med en viss komitee må tåle en støyt!!!!
    Og russetog blir det, komitè eller ei…
    Hurra hurra hurra «togsjef -89»!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s