Ku-flua nå?

Jeg kom meg opp helt (nesten) av meg selv i dag. Det i seg selv er rimelig utrolig. Nå har jeg sovet nesten to døgn i strekk, så da er det kanskje ikke såå innmari utrolig likevel? Samma det. Jeg antar du ikke er så sinnsykt interessert i mine morgen ritualer..!? I dag slo det meg også at det er virkelig mørkt ute, og det blir veldig lyst inne når man setter på taklyset.. Skal fra nå gå innom garderoben og ta på klær før ut i stua etter dusj. Fader altså.

På vei til jobb i dag fikk jeg høre om den nye dyresjukdommen som vi KAN få! Den heter da ku-feber. Eller geite feber. Det var da til pokker så mange ting dyra har som vi ikke tåler? og alle har vær sin eller? Kanskje det hadde vært greit om alle ble kalt -influensa? Eller -feber? Ku-feber, svine-feber, hunde-feber? Hadde vært veldig greit. Da hadde vist hvor det kom fra enkelt og greit, og ja.. du hadde fått feber.  Jeg foreslår dyre-sjuken. Sånn, ferdig. – og jeg kommer ikke til å bruke mer tid på hverken ku eller geite-kvalme. Jeg gidder ikke være med på det.

Men om det er noen som får mannfolk-feber?? Kommer`n i avisa da eller? Nå er det ikke noe mål i seg selv. Avisa liksom. Ikke mannfolk-feber heller.

Dagen i dag har vært kanon. Bortsett fra starten med ku-flue-myggen, så har jobben gått fort, trening var toppers, middagen var deilig og jeg er nå godt planta i sofaen med joggings og pc. Har snart avtalt dag for nytt ligge bilde, og det gleder jeg meg JAFFAL til! Er dere sinnsykt spente på slalomdressen min?? Hæhæhæ!!!

 Har ikke mer å skrive om i dag, men jeg SKAL skrive om bunader! Lover!! 🙂 Må bare drive litt research der først..

Hei hei!

Reklamer

En kommentar om “Ku-flua nå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s