2010- HERE WE COME!!

I dag kasta jeg ut jula. Det eneste som gjenstår nå er tre røde kubbelys, to røde stearinlys og en juletre i søplesekk i gangen, og en marsipangris. Må den få bein å gå på!

Jeg så så innmari frem til en «hvit» januar, fylt med trening, rolige helger og bare meg meg meg.. Men det er jommen ikke bare «meg» likevel. Jeg har fylt opp alle helgene i januar. Dersom ikke sjefen min setter en stopper for helge-fri, så er jeg skikkelig på sykkeltur snart. 1. dagen i det nye året var jeg ikke med på i det hele tatt. Jeg lå på sofa`n og holdt meg fast i lang tid. Så lang tid at til slutt resignerte jeg og la meg i senga i steden. I dag når jeg våkna var jeg fremdeles litt skjelven. Jeg har brukt dagen til å evakuere julen ut fra leiligheten min, kjøpe meg nytt salong teppe (takk for julegaven, moder`n) og jeg har nå fyr i ovnen. Jeg har tenkt masse på bloggen min i dag, og har lurt på om ikke jeg skulle finne en ny greie for det nye året. Det er jo som man sier: nytt år; nye muligheter. Så jeg burde jo det.. Men det ser ikke akkurat sånn ut..

Jeg har lurt på om jeg skal skrive ett tall bak overskriften i hvert innlegg, så er det lettere å se hvor mange innlegg jeg har skrevet når vi er midt i mars. – men hvilken hensikt har vel det? Nei, jeg kan like gjerne la det være. Jeg skal fortsette med ligge-bildene av meg selv øverst. Kanskje jeg klarer å ta et hver mnd. Jeg har allerede noen, så jeg skal ta flere! Jeg har til og med fått en fotograf til å ta bildet av meg i den nyydelige slalomdressen jeg skal bruke! Vi har bare ikke tatt bildene enda. Jeg gleder meg STORT til vi finner dagen som er bra for det! Jeg har tidligere lagt ut en video han har laget, så dere kan bare vente i spenning. Regner med mange skjønner hvem det er! Det er jo det med de bildene at jeg kan ikke ta dem sjøl. Det er faktisk bare å glemme! Men det blir IKKE noe bikinibilde til sommeren. Det lover jeg.
Jeg tror bloggen min kommer til å bestå til mars. Den store ettårsblogge dagen. Ettårs dager pleier jo å være riktig så fine, så jeg skal i alle fall ha med meg den. Så etter det får vi se om jeg får noen åpenbaringer, eller om jeg bare må fortsette. Det kan jo komme til å hope seg opp noe skikkelig i huet, så mulig dette er kanalen for å løsne på ting.
Jeg skal være skikkelig ærlig på bloggen min i 2010. Det skal jeg love.

Januar kommer til å bli skikkelig hard. Det var ikke planen. Jeg skulle jo se ut som den rypa innen februar kom.. HAHAHHAAAA.. Snakker om å lure seg sjøl. Men jeg skal i alle fall prøve å… Nei det skal jeg ikke si til noen. Det skal jeg starte med i morgen. Så er det jobb igjen, og trening, så NOE kommer til å skje. Noe MÅ skje!!!

Jeg kan jo ikke gå rundt å bare fortsette? Eller kan jeg det? Siste helgen i januar skal jeg jammen på julaften IGJEN. Da kommer vennen min fra krigen hjem på perm. Du aner ikke, det skal bli kooooselig! Jeg og Kaos gleder oss stort til det!

Nå har jeg egentlig sagt det som er å si for i dag. I morgen er det nye muligheter. Jeg skulle liksom trene. Vi får nå se om formen er ok til det da.. Jeg tviler bittebittebittelitt. Men jeg vil gjerne ut å gå tur tror jeg. DET høres ut som en plan i alle fall!

Så folkens; 2010- HERE WE COME!

Må alle alter-ego bevare sin integritet.. Hva faen er det for noe egentlig? Trenger sårt en fremmedordbok.. NÅ!

-Også lurer jeg på om det er mange av dere som har benyttet dere av knappen øverst?? Sånn at dere får melding når jeg skriver nye innlegg????

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s