Ja til runde damer, sa Karl Lagerfeld!

Endelig!!!!!

Nå ser det ut som det kanskje har gått opp et lys for et aldri så lite moteikon. Se hvilken artikkel jeg fant!!!

Designer Karl Lagerfeld sa tidligere i år at «ingen vil se på tykke kvinner». Nå har han tydeligvis ombestemt seg, og skal fotografere plus-size modeller for V Magazine.

Karl Lagerfeld er kjent for sine oppsiktsvekkende uttalelser. Han sjokkerte mange da han tidligere i år gikk ut mot formfulle modeller på catwalken.

– Ingen vil se på tykke kvinner. Hvem er det som vil ha formfulle kvinner på catwalken? Det er de tykke mødrene som sitter hjemme og spiser chips foran TV-en og klager på de tynne modellene, sa Lagerfeld til bladet Marie Claire.

Men formfulle kvinner er i vinden om dagen, det beviser den kommende januarutgaven til det trendy motebladet V Magazine, hvor de syltnne modellene vil byttes ut med plus-size modeller. Noe har også fått Karl Lagerfeld til å forandre mening, for han er nemlig en av fotografene som skal ta bildene til denne utgaven, i følge New York Post.

– Alle kropper er vakre

– Stor, liten, ekstra liten, ekstra stor – alle kropper er vakre. Og denne utgaven skal bevise det, sier sjefredaktør Stephen Gan i V Magazine til New York Post. Han forteller at flere plus size-modeller vil bli brukt i utgaven. Den mest kjente er Crystal Renn, som blant annet har gitt ut boken «Hungry», hvor hun forteller om sine egne erfaringer rundt å være stor modell og å lære seg å like sin egen kropp.

Mye oppmerksomhet

Da Glamour Magazine hadde en egen plus size-utgave tidligere i år, var Renn en av modellene som ble fotografert i bikini. Glamour fikk mye oppmerksomhet for valget av modeller, og spesielt etter at de trykte bildet av formfulle Lizzie Miller i sin septemberutgave.

Mens Glamour er et typisk dameblad, er V Magazine et mye mer edgy og moterettet magasin, som blant annet ble kåret til Årets motemagasin under ACE Awards i høst. Så når V Magazine retter fokus mot plus size-modeller, kan det tyde på at også motebransjen begynner å se en annen retning enn tidligere.

Sukk hjerte, men brist ikke, sa dama og så endelig frem til ribba!!! Du kan leser hele artikkelen HER.

Reklamer

2 kommentarer

  1. er jo utrolig at ingen har prøvd seg mer på den fronten med det der… er vel ikke noe sjokk at former er feminint. men selvom hu jenta der er feit forhold til de fleste modeller (skjeletter) er hu faktisk tynnere enn snittet. er synd at unge jenter ødelgger seg selv med slanking etc. hilsen bootyman

  2. Det hadde vært noe, sier bare jeg 😉 Lei av å krabbe inn i str stor elefant og fortsatt ha dårlig med plass 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s