Jeg blei jaggu dårlig

Halv fire i går, kom det snikende. Jeg kjørte innpå to ibux og gjennomførte timene mine på gymnastikken, og tenkte at det var nok ikke noe. Hjem, dusje og gå rett i koma. La meg 20.55, og våkna 0430, kanon sjuk. Nei ikke kanon sjuk, -da holder man på å dø. Jeg var dårlig innenfor rimelighetens grenser. Så pass at jeg skjønte at jeg ikke kom meg på jobb.

Men jeg dro. For å hente pc. – så kunne jobbe hjemme! Lurt. Hadde det ikke vært for et par internett leverandører som ikke hjalp meg særlig mye. Kort fortalt. Jeg skal bytte fra den ene til den andre og enden på visa; jeg var ikke på internett før kl 17, og jobbserveren kom jeg aldri på. Sistemann ( nr 7) av internett folka jeg snakka med var skikkelig lite hjelpsom, og med min feber var det en dårlig kombinasjon.

Jeg ønska han «god bedring, takk for ikke noe, og hadet bra!»

svelges hele

Så snakket med legen. De ba meg høre på apoteket om den tamiflumedisinen. Greit. Man blir ikke sjekka for hva slags «flu»man har fått. Jeg klarte å dra meg ned på nærmeste apotek og stod der å svetta rett opp mens jeg måtte fylle ut et skjema. Det står uttrykkelig at man bør sende sine pårørende for å hente vaksinen til seg.
Greit, jeg hadde ingen akkurat da, så dro sjøl. Og faktisk folkens; man DÆVER ikke av influensa.. Ikke jeg i alle fall.

Men man blir slusa inn på et rom, hvor det sitter en på andre siden av bordet og prøver så godt han kan å  holde god avstand til deg. -Uten at det skal vises liksom.. Hallo..! Gi meg nå bare den medisin-tingen da. Han apotekeren ( som så veldig utenlandsk ut, og snakka svensk??) sa at dersom jeg tok tamiflu, trengte jeg ikke ta vaksinen senere?? HÆ? Kan noen bekrefte eller avkrefte det? Kan muuulig være han ikke var helt med på hva jeg mente, eller at temperaturen i huet mitt ikke var helt på det jevne.  

Ok, 70 kroner og jeg måtte nikke når han spurte om jeg faktisk hadde symptomene. Og de er:

 Symptomene begynner plutselig. Du får feber, hodepine og vondt i muskler og ledd. Tett nese, sår hals, hoste og sviende ubehag i brystkassa bak brystbeinet er også vanlig. Matlysten forsvinner, og noen får magesmerter og oppkast, særlig barn.

Det siste der skjer jo aldri meg. Det skal mye til før jeg miste matlysta, og kaster opp? – den refleksen er dårlig  på min adresse. Men magesmerter kan jeg også huke av for. Men herremin, stryker ikke med for det.

Egentlig vil jeg ikke klage fordi jeg er sjuk. Jeg skal alltids takle det. Det som er ()/(&&#¤¤!!!! er at jeg ikke kom på jobbserveren, jeg orker ikke gjøre noe når jeg først er hjemme, jeg er sur for får ikke trent, og jeg er sur fordi jeg blir så svartens varm! Men jeg er ikke drit-sjuk. Bare influensa. Og man skal ikke klage sååå innmari over det. Det er værre å bli operert, og det er mange som har det værre. Det er faktisk folk som ikke får medisiner mot malaria. Barn. Det er ille det!

Jeg tenker at dersom jeg ikke har feber i morgen blir det kanskje jobb, jeg kommer uansett til å føle meg forkjøla noen dager, om jeg er hjemme eller ikke. Men man fungerer unektelig litt tøffere om man ikke går rundt og føler seg som et forbanna kokko-verk.

Såh!! Snufs, – aaaatccchhhoo!!- og snart er det jul! 🙂

Reklamer

3 kommentarer om “Jeg blei jaggu dårlig

  1. God bedring, vennen 🙂 Savnet deg på gymmen i dag, men men… Ser deg når du blir frisk igjen 😉 Stor sympatiklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s