Freddaseftabluuues!

I dag var dagen for fri! Herremin det er vel deilig! – og dyrt. Jeg klarte ikke å styre meg for ei vinterkåpe type Mario Conti på Match.. Den var det jeg har lett etter lenge og den passet, og jeg gikk fra den to ganger før jeg bestemte meg. Lommeboka skreik og jeg skreik. Men jeg resonerte meg frem til at 1499 delt på tre år, som jeg sikkert har den, er under 500 i året, delt på 4 mnd som jeg sikkert kan bruke den? Jeg bør klare det.  Det stod altså 1499,- på den. Det gjør det enda, det er bare det at den henger i gangen min og ikke på hengeren i butikken lengre. Ok, – da ble det vel ikke støvletter da. Jeg klarer meg nok en stund til med de jeg har.  Eller som venninna mi sa når vi så på vintersko type UGG`s. ( riktig, jeg vet ikke hvordan det skrives) Det smeller i alle fall fra shoppingfølget mitt «herremin, over tusen kroner? Kan like gjerne kjøpe noe som ligner på økonomisko jeg da altså! Samma for meg om det står BUGG`s på dem!» Lo meg nesten i hjel, fordi jeg er så enig! Så lenge det er varmt? Bugg`s er greit da.

Dagen startet så fint! Jeg og blodtrykket lå lavt i senga begge to, og klokka ringte 0830. Jeg skulle være hos frisøren kl 1030… 0835, når snoozen går av for første gang blir jeg irritert på meg selv fordi jeg ikke har satt klokka på 0930. Jeg kan jo fader ikke regne på alarmen engang? Setter den en time frem og snur meg og trøkket rundt. Da er jo selvfølgelig huet våkent. Som i hjerne begynner å koke. Jeg kommer på en ting jeg bør sjekke jobbmessig og lurer på hvordan jeg skal klare å lære bort noe.. Hvordan kan jeg lære meg å bli lærer for en kveld?

Det er jo ikke noe som er mer drepens en å måtte sitte å høre på noe du må lære og den som skal lære deg det, ikke kan lære bort. Tar gjerne i mot tips til hvordan jeg skal gripe ann den utfordringen. Jeg kommer nok til å fikse det, jeg vil bare fikse det bra, som den perfeksjonisten jeg er.

I dag har jeg også fått høre om noen som har en bestemor som antagelig har puslespillet jeg etterlyser på veggen. Bestemoren kommer ikke til å selge det, men jeg vet kanskje at det finnes! Jippi!! Jeg spurte vedkommende/barnebarnet pent om hun kunne ta bilde av det for meg så jeg får se om det er det jeg tror. Blogging hjeleper! 🙂 Barnebarnet fortalte også at kjæresten synes kanskje det ble mye når hun sitter med nesa ned i pc`n og ler stadig vekk. » Leser du bloggen til hu derre Veronica igjen nå da!?» er vist kommentaren. Get used to it! Sier jeg da! Barnebarnet fortalte meg nemlig at hun har lest ALT jeg har skrevet! Shit!! – var det første jeg tenkte! Så etterpå tenkte jeg; Kult da!??! Ja!! Det er kanskje bare deg og meg, barnebarnet, som har lest alt 😉 Lurer på om du lo like mye av «første-mann» som jeg gjorde da jeg skrev innlegget!? 🙂

Nå er det satt fyr i peisen, maten, som forøvrig var så primitiv som man kan få til i disse dager, er fortært og klokka er 20.02. Jeg har hatt besøk av nabo`n som kom med kjøkken-lift-gardin tips fra Princess, og jeg har tatt på meg tøfler og lagt en vin til kjøling i skapet.

marioHerlig? Tja, det er i alle fall liv i meg! Jeg har ved, t-lys, pus som mjauer, natrium i ett glass jeg bør bytte, en telefon med et skikkelig stille abonnement, og 30 kanaler på tv. – dog hvorav 21 kan arkiveres i den fulle søplebøtta jeg også har. Og ny, dyr kåpe i gangen.

Kan jo ikke klage da?

Så til alle sammen; en riktig god helg! Jeg spretter korken! 🙂

.. til kona til Evju; gratulere med dagen i morgen! 🙂

Reklamer

4 kommentarer om “Freddaseftabluuues!

  1. Grattis med ny kåpe da 😉
    Og takker for gratulasjonen;-) 😉
    Og fikk faktisk uggs til bursdagen i dag,og er døds fornøyd med de.Ønska meg det i 2 år nå,så endelig fikk jeg et par…(klarte ikke koste på meg et par tøfler til den prisen,men himla digge å gå i da)Kjøpte jo de billige i fjor,billig og billig fru blom,men var halve prisen og det dugde bra for meg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s